luni, 13 noiembrie 2017

Nadia Comăneci


Ieri a fost ziua Nadiei Comăneci şi mi-am reamintit că în urmă cu un an postasem mandala ei. Am recitit mandala și m-am gândit că ar mai fi ceva de adăugat, ceva ce la acel moment doar descopeream, anume interpretarea şi prin prisma numerologiei predate de Yogi Bhajan şi care este descrisă în cărţile scrise de Guruchander Khalsa şi Kirn Khalsa, respectiv Tyler Mongan.

Pentru început, reiau textul postat pe Facebook, în data de 4 septembrie 2016, iar după acest text, voi aduce completările din numerologie.

La 18 iulie 1976, Nadia Comăneci, ... , obţinea prima notă de 10 din istoria gimnasticii. Nici măcar nu împlinise 15 ani.
Nadia s-a născut la 12 noiembrie 1961. Dacă ne uităm pe mandala ei, pe care o găsiţi mai jos, observăm că este mandala unei persoane care se pricepe foarte bine să comunice direct, care manifestă compasiunea şi iubirea, o persoană care are capacitatea de a comunica prin scris.


Întrebarea firească ar fi, unde este sportul, mişcarea?
Păi, în acel romb galben, care, în locul în care este poziţionat, înseamnă, conform cursului de Mandale, că persoana „trebuie să fie atentă să nu cedeze lenei”.


Ceea ce a reuşit Nadia să facă a fost să ducă la maxim această lecţie, să o transforme într-un avantaj, avantajul său principal, care s-a concretizat, în final, în:
- câștigarea a cinci medalii olimpice de aur.
- este considerată a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile.
- este primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame.
- este primul sportiv invitat să vorbească la Națiunile Unite.

Mai departe, pe baza rezultatelor obţinute în gimnastică a reuşit să manifeste şi celelalte calităţi pe care le are în mandală:
- capacitatea de a comunica direct, de a convinge, şi-a folosit-o promovând linii vestimentare pentru gimnastică, lenjerie Jockey, echipament de aerobic și rochii de mireasă.
- manifestarea compasiunii şi iubirii s-a făcut prin munca de caritate desfăşurată întreaga lume, prin construirea unei clinici de caritate în București pentru a ajuta copiii orfani din România.
- iar capacitatea de a comunica prin scris o valorifică prin munca pe care o face în calitate de editor al Magazinului de Gimnastică Internațională.


Toate acestea au pornit de la un singur romb de galben, care a fost susţinut de o muncă fantastică, iar în final au apărut şi rezultatele. În cazul Nadiei, lecţia s-a transformat în calitate. Din ceva ce avea de rezolvat a devenit ceva ce stăpânea excelent.

Şi, acum, interpretarea numerologică ...


Şi totuşi de unde a fost atâta putere, atâta determinare? Răspunsul stă în numărul 10, care, pentru Nadia a fost atât punctul de plecare, cât şi destinaţia.

A fost punctul de plecare, pentru că ea a reuşit să-şi activeze cel de al zecelea corp, corpul radiant, ceea ce i-a permis să aibă curaj regal, nobleţe şi strălucire. Când avem un corp radiant puternic, proiectăm regalitate și graţie. Chiar manierele noastre exprimă noblețe: expresiile noastre faciale, limbajul trupului nostru și tonul și inflexiunea vocii noastre. Exercităm o prezență magnetică.

Expresia spirituală supremă a celui de-al zecelea corp este curajul regal - curaj cu finețe. Există o înclinație artistică, stil, rafinament. 

Atunci când cel de-al zecelea corp al cuiva lucrează, ei vor pune 110% în ceea ce fac. Ei dau mai mult decât li se cere. Cel de-al zecelea corp este numit "totul sau nimic". Cineva cu un corp radiant puternic dă totul sau nimic.

Într-un interviu dat pentru Jurnalul Naţional, în 12 noiembrie 2011, Nadia spunea: 
"Condițiile din acea perioada sunt bine cunoscute, însă au fost o placere pentru mine. Am avut talent și vroiam sa ajung sus, în vârful lumii, iar pentru asta trebuia sa ma antrenez din greu. Eu nu m-am plâns niciodată despre condițiile de antrenament din acea perioada. Știam ca sunt necesare pentru a ajunge acolo unde visam. Nu ma interesează ce spun alții sau alte gimnaste, fără munca și sacrificii nu ajungi nicăieri. Eu am muncit cu placere și n-am avut senzația ca mi-ar fi furat cineva copilăria" (http://jurnalul.ro/sport/sporturi/interviu-nadia-comaneci-la-50-de-ani-ma-simt-inca-tanara-596391.html), ceea ce arată încă o dată determinarea pe care corpul zece i-a dat-o şi dorinţa de a reuşi.

Cel de-al zecelea corp este numit și "unu plus". Este unul, sufletul (apropo de verdele de pe nivelul doi din mandală), plus strălucirea noastră. Cel de-al zecelea corp este o stare în care ne exprimăm complet sentimentul nostru de Sine, în exterior. Recunoaștem și realizăm propria noastră măreție și dorim să o arătăm altora. Sinele nostru divin este atât de clar încât toți îl văd.

Cea a făcut mai departe corpul 10? A activat mintea pozitivă şi i-a permis să vadă partea frumoasă a lucrurilor, i-a permis să fie optimistă, veselă şi dezinvoltă, să scoată ce este mai bun din fiecare situație. 

Această minte pozitivă, a reuşit să activeze, la rândul său mintea neutră, care este cel de al patrulea corp şi care pentru Nadia reprezintă numărul căii ei (suma tuturor cifrelor datei de naştere). Combinaţia minte pozitivă şi minte neutră a fost cea care i-a asigurat stăpânirea de Sine atunci când a reuşit să câştige obţină acel 10.

Într-un interviu dat ziarului Adevărul (http://adevarul.ro/news/sport/interviu-dvora-meyers-jurnalista-americana-nadia-comaneci-nu-e-speciala-zecelui-1_581766965ab6550cb8151987/index.html), jurnalista americană Dvora Meyers, care a scris cartea De la Nadia până azi. Apariţia şi dispariţia zecelui perfect în gimnastică, apărută la Editura Victoria Books, spunea despre Nadia că "... Avea 14 ani şi provocarea nu era de natură fizică, ci era o presiune psihologică. Am văzut gimnaste foarte bine pregătite, care, sub presiune, clacau. ..."

Nadia a reuşit să treacă peste provocările negative ale corpului trei şi a reuşit să-l păstreze în zona pozitivă, reuşind astfel să aducă stăpânirea de Sine.

Aceasta este o parte din interpretarea numerologică, care, împreună cu cea a mandalei ne pot da o imagine mult mai clară a provocărilor şi obstacolelor care apar în calea noastră de-a lungul vieţii. Modul în care abordăm aceste provocări ne poate face să strălucim sau să rămânem în anonimat.

Ce înseamnă 12.11.2017 pentru Nadia Comăneci?

Înseamnă o perioadă de deschidere către spiritualitate, deoarece mandala de astăzi este mandala pentru un an de acum înainte, până la 12.11.2018. 

Poate descoperi meditaţia şi îşi va pune, cu siguranţă mai multe întrebări legate de rolul său pe acest Pământ şi cum se poate cunoaşte mai bine.

Înseamnă, de asemenea, că se poate ocupa de artă, sau chiar de scris. 

Numerologic, este într-un an personal de 6, iar într-un asemenea an ne concentrăm pe inimă și casă. Ne acordăm timp să ne rugăm și să ne vindecăm.
vea 14 ani şi provocarea nu era de natură fizică, ci era o presiune psihologică. Am văzut gimnaste foarte bine pregătite, care, sub presiune, clacau.

Citeste mai mult: adev.ro/ofyj3e
Avea 14 ani şi provocarea nu era de natură fizică, ci era o presiune psihologică. Am văzut gimnaste foarte bine pregătite, care, sub presiune, clacau.

Citeste mai mult: adev.ro/ofyj3e
Avea 14 ani şi provocarea nu era de natură fizică, ci era o presiune psihologică. Am văzut gimnaste foarte bine pregătite, care, sub presiune, clacau.

Citeste mai mult: adev.ro/ofyj3e
ora Meyers

Citeste mai mult: adev.ro/ofyj3e
Dvora Meyers

Citeste mai mult: adev.ro/ofyj3e
Jurnalista americană Dvora Meyers

Citeste mai mult: adev.ro/ofyj3e
Jurnalista americană Dvora Meyers

Citeste mai mult: adev.ro/ofyj3e

Provocările îi vor veni în zona mentalului, dar şi a spiritualităţii. Cât de mult va reuşi să-şi menţină mentalul în zona pozitivă, cu atât va reuşi să asculte mai clar îndrumarea Universului, să primească informaţii prin intuiţie, să manifeste mai mult iubirea. O minte pozitivă o va ajută să-şi păstreze Sufletul liber, iar creativitatea ei va fi naturală (apropo de artă sau de scris).

Interpretarea acestei mandale este un exemplu al modului în care pot fi combinate Mandalele şi sistemul de numerologie descris mai sus şi căruia mie îmi place să-i spun Numerologia Kundalini. Sunt două sisteme complementare, pentru că se completează perfect unul pe celălalt, combinând tabloul numerologic sec cu partea grafică a mandalelor, totul spre a obţine mai multe răspunsuri la întrebările pe care ni le-am tot adresat de-a lungul tipului. Au, totodată, "dezavantajul" că răspund şi la întrebările pe care nu ni le-am adresat 😀.

Să vă fie de folos!


Informaţiile legate de cel de al zecelea corp le puteţi găsi în cartea Guruchander & Kirn Khalsa. Tantric Numerology: Create your Destiny (editia Kindle). Purest Potential,LLC. Kindle Edition.


Mai multe informaţii legate de acest tip de numerologie puteţi găsi în cărţile:
  • Guruchander Khalsa, Kirn Khalsa. Numerology for Self Mastery (ediţia Kindle). BookBaby. Kindle Edition. 
  • Mongan Tyler. Ho'olokahi Numerology: A Practical Tool For Simplified, Integrated, and Creative Living (ediţia Kindle). 

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu