marți, 28 noiembrie 2017

28.11.2017


Mişcarea de ieri se retrage astăzi pe nivelul al doilea tocmai pentru a da voie energiei vindecătoare să se manifeste, susţinând-o în misiunea sa.

Iniţial privim cu scepticism energia vindecătoare şi vindecarea în general, deoarece primul lucru pe care îl face este să arate că nu suntem în totalitate în regulă, că avem lucruri de rezolvat, ceea ce, la nivelul ego-ului, înseamnă că nu suntem perfecţi, ceea ce pentru el înseamnă, de fapt, o înfrângere.

De aceea mulţi dintre noi nu vrem să ne vindecăm, pentru că, în realitate, nu vrem să vedem situaţia în care ne aflăm şi că de fapt avem de schimbat ceva, avem de renunţat la tipare, ceea ce este iar un lucru înspăimântător deoarece este nevoie să ieşim din ţarcul de "confort", mai bine spus de disconfort, în care am intrat şi ni se pare că nu ştim în ce direcţie să pornim.

Energie vindecătoare are toate răspunsurile, dacă o lăsăm să acţioneze, dacă facem pasul către ea, dacă ne asumăm "imperfecţiunile", dar mai ales dacă ne iubim suficient de mult încât să ne dăm voie să fim sănătoşi, să ne dăm voie să ne fie bine, să ne dăm voie să avem şi alte experienţe decât cele zilnice, care au devenit o rutină. Vindecarea înseamnă ieşirea din rutină, înseamnă să abordăm altă direcţie, alt drum. Vindecarea înseamnă să ne schimbăm valorile şi să renunţăm la cele false susţine de ego.

De asemenea, astăzi, avem de vindecat şi relaţia cu banii, cu modul în care le dăm voie să vină la noi sau nu, cu modul în care îi cheltuim sau nu, cu frica de a-i pierde, care vine, de fapt, din frica de a-i câştiga. Şi ne întoarcem iar la iubirea de Sine, mai bine zis la lipsa ei, prin care blocăm banii să ajungă la noi.

Astăzi, este şi despre curaj, dar nu orice formă a curajului, ci acel curaj nobil, cel care ne face să abordăm viaţa cu graţie, dar totodată cu hotărâre. Este momentul să avem curajul că avem nevoie de vindecare în diferite aspecte ale vieţii noastre, că nu ne mai putem ascunde după tot felul de subterfugii, cum ar fi serviciul, familia etc. Este momentul să începem să ne obiectivăm şi să acţionăm pentru a face o schimbare.

Primul pas ar fi să ne obiectivăm, să ne punem întrebări la care să răspundem sincer, iar apoi să începem treptat să aducem vindecarea acelor aspecte ale noastre care au nevoie de ea.

Artistul din noi vrea din nou astăzi să se exprime, aşa că ar fi bine să-l lăsăm să o facă, să aducă vindecare atât nouă, cât şi celorlalţi.

Pentru a înţelege mai bine mandalele, vă invit sâmbătă, 16.12.2017, de la ora 10.00, la un curs on-line de mandale. Mai multe informaţii găsiţi la adresa: http://mandalesioameni.blogspot.ro/p/blog-page.html
#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu