duminică, 26 noiembrie 2017

26.11.2017


A sosit şi cea de a patra zi specială din an, cea în care primim misiuni noi, dar şi daruri pentru a le putea realiza, cea în care ni se revelează cunoştinţe, în funcţie de frecvenţa la care am ajuns să vibrăm, cea în care putem face conexiuni între ceea ce ştiam, ajungând să ne înţelegem mult mai bine rolul nostru din această viaţă.

Curajul este provocarea noastră pentru perioada următoare şi, aşa cum am mai discutat şi cu alte ocazii, ştim că Universul premiază pe cei curajoşi, care aleg să caute să schimbe ceva în viaţa lor, care aleg să meargă contra curentului, contra opiniilor tuturor, mai ales atunci când ştiu să aibă încredere în intuiţia lor, în ceea ce Universul le transmite.

Perioada următoare nu va fiu una prea lungă, pentru că din 6 ianuarie va începe o altă perioadă, aşa că ar fi bine să beneficiem din plin de ea şi de ceea ce provoacă să facem. Ne-am întrebat oare de ce mereu avem parte de provocări? Răspunsul este unul cât se poate de simplu. Provocările sunt motorul, pentru că dacă nu am avea provocări, nu am mişca nimic în viaţa noastră, nu ne-am pune întrebări şi nu am căuta soluţii. Ele sunt iubite de către cei care caută mereu ceva noi, care caută schimbarea şi sunt detestate de cei care nu doresc să facă nimic cu viaţa lor, care nu sunt deloc încântaţi că se află aici, în această perioadă şi care stau îmbufnaţi precum copiii mici atunci când li s-a luat jucăria 😀

Pentru această perioadă avem ca provocare, pe lângă manifestarea curajului, aducerea la suprafaţă a tot ceea ce este mai bun pentru noi, de fapt suntem provocaţi să avem curajul că prezentăm cea mai bună versiune a noastră, să ne asumăm misiunea şi să avem curajul să o declarăm, astfel încât şi alţii să ne poată urma exemplul. 

Suntem ghizi pentru ceilalţi şi avem misiunea de a-i ghida cât mai bine posibil, de a-i învăţa să-şi manifeste potențialul la maxim, de a-i învăţa să-şi accepte puterea şi nivelul de cunoaştere la care au ajuns, totul prin exemplu propriu. 

Îi vom învăţa pe ei, dar de fapt ne vom învăţa şi pe noi, pentru că una din metodele cele mai bune de a învăţa ceva este să-i învăţăm pe ceilalţi să facă.

Aşadar, avem la dispoziţie mai puţin de o lună şi jumătate (mai exact 40 de zile 😀) să ne manifestăm măreţia, să ne manifestăm ca un "far" pentru "navele" care navighează pe "marea vieţii". Cât de multe astfel de "nave" vor veni către noi depinde de cât de mult vom avea curajul să "luminăm".

De asemenea, pentru a ne manifesta măreţia, vom fi provocaţi să trecem, peste tiparele vechi care ne fac să fim umili şi să considerăm manifestarea măreţiei ca fiind fală şi păcat. Să ne gândim că avem la dispoziţie 40 de zile în care să folosim afirmaţii şi meditaţii prin care să schimbăm acest tipar.

Să ne acordăm momentul nostru de introspecţie astăzi, să ne retragem în meditaţie o perioadă de timp şi să ne dăm voie să primim acele informaţii pe care Universul le are pregătite pentru noi, dar fără a avea aşteptări la ceva anume. Pur şi simplu ne dăm voie să ascultăm şi să primim. Ulterior vom înţelege şi locul acelor informaţii în viaţa noastră.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu