sâmbătă, 25 noiembrie 2017

25.11.2017


Astăzi manifestăm mai mult curiozitatea noastră şi căutăm să cunoaştem acele elementele de care avem nevoie pentru a face conexiunile cu ceea ce ştiam până în acest moment.

Este o zi în care avem deschidere mare spre a primi informaţii noi, pe diverse căi, dar şi pentru a "conecta punctele" aşa cum zicea Steve Jobs.

Să ne dăm voie să fim receptivi pentru că informaţiile pot veni pe cele mai neaşteptate căi. Totodată, meditaţia ne poate ajută să trecem dincolo de vălurile minţii noastre şi să accesăm ceea ce Universul a pregătit pentru noi, pentru a înţelege, dar şi pentru a da mai departe. 

Este unul din momentele în care mintea noastră poate accesa Minte Divină şi de acolo să descarce acele informaţii care sunt compatibile ca frecvenţă cu frecvenţa noastră actuală, de aceea le şi putem înţelege. Ele au rolul de a ne ajuta să ne creştem frecvenţa pentru ca, în viitor, să putem accesa alte informaţii, de pe frecvenţele superioare.

Atâta timp cât rămânem constanţi în acest proces de a primi informații din partea Universului, de a învăţa, vom reuşi să creştem mereu şi să primim acces la alte paliere de informaţie, chiar dacă, la un moment-dat, această informaţie nouă este total diferită de ceea ce făceam noi până în acel moment.

După cum vedem pe mandală, în centru avem comunicarea indirectă, ceea ce înseamnă că informaţia odată primită este nevoie să o dăm mai departe, să o lăsăm şi celor ce vin după noi, tocmai pentru că aşa funcţionează Universul - cei ce accesează informaţia au această datorie morală şi spirituală de a deveni un far pentru cei care nu au această informaţie.

Şi cum noi accesăm informaţia de pe diferite paliere de frecvenţă, tot aşa este nevoie să o dăm atunci când ne aflăm pe acele paliere de frecvenţă deoarece noi urcăm şi, la un moment-dat cei de pe palierele mai joase de frecvență nu mai pot ajunge la noi.

Astăzi este nevoie să ne demonstrăm curajul cu graţie, să ieşim din carapace şi să ne asumăm misiunea de a da cunoaşterea şi celorlalţi.

Creativitatea noastră este pe deplin sprijinită de către Univers şi, dacă o lăsăm să se manifeste prin noi, putem aduce vindecare celorlalţi.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu