marți, 21 noiembrie 2017

21.11.2017


A doua zi din ciclul început ieri este dedicată vindecării şi identificării acelor locuri, aspecte, situații pe care le avem de vindecat şi către care este nevoie să ne îndreptăm eforturile noastre.

Avem la dispoziţie mai multe mijloace prin care putem să ne vindecăm, însă este important să ne ascultăm intuiţia pentru a vedea cu care dintre ele rezonăm cel mai bine. Da, luăm medicamente pentru diferite boli, dar dacă bolile acelea apar datorită anumitor dezechilibre ale noastre, nu ar fi mai bine să mergem şi să vindecăm dezechilibrul, prevenind astfel apariţia altor boli? 

Mentalul nostru este chemat la vindecare astăzi, la eliminarea tiparelor şi credinţelor limitative, la punerea sa într-o stare echilibrată de existenţă, la educarea sa în funcţie de direcţia în care vrem să evoluăm, pentru că dacă dorim să mergem într-o anumită direcţie, pentru a avea succes, este nevoie să ne facem un upgrade mentalului nostru, să-l aducem la nivelul la care poate servi cel mai bine acea direcţie.

De aceea, de multe ori, atunci când pornim un nou proiect, apar blocaje şi ne împotmolim, deoarece nu am adaptat mentalul la noua activitate, nu l-am studiat să vedem ce credinţe limitative are legat de această activitate şi dacă le va manifesta sau nu, dacă ne va sprijini sau împiedica.

Am văzut de multe ori că sportivii care au avut succes, au luptat cu mentalul lor, până să obţină acel succes, fiind nevoiţi să-l educe rapid şi să-l înveţe noua activitate. Numai atunci când s-a atins masa critică necesară schimbării mentalul a început să-i ajute şi, mai mult, să-şi folosească întreaga sa capacitate în sprijinul noii activități.

Astăzi suntem provocaţi să menţinem mentalul în zona pozitivă, a optimismului şi bucuriei. Astfel, sufletul nostru se simte liber şi reuşeşte să se manifeste, să-şi folosească creativitatea pentru a ne ajuta astăzi în tot ceea ce facem.

Beneficiem de mult potenţial creativ astăzi, aşa să putem demara un nou proiect artistic, sau putem începe să studiem elementele de design, artă, fotografie sau ce-i place fiecăruia. Universul vine şi ne sprijină cu idei şi situaţii favorabile, dacă alegem să pornim pe acest drum.

Şi comunicarea prin scris este favorizată astăzi, asta în cazul în care ne-am acceptat şi îmbrățișat rolul nostru de scriitor.

Rugăciunea vine în sprijinul nostru astăzi şi ne ajută să echilibrăm mentalul, dar şi să transmutăm în lumină diferitele impulsuri pe care le avem.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu