joi, 2 noiembrie 2017

2.11.2017


Mentalul nostru cel de toate zilele este în prim-plan astăzi, dorind să iasă în evidenţă prin tot ceea ce are. De aceea este bine să-l punem treabă încă de la prima oră a zilei pentru a-l ajuta să treacă peste ziua de astăzi într-un mod armonios şi folositor atât lui cât şi nouă.

Având front de lucru, mentalul nostru îşi urmează tiparul său de a crea gânduri, însă vor din cele constructive.

Implicarea în activități creative ne ajută să provocăm mentalul să scoată la suprafaţă ceea ce are el mai bun, iar ceea ce facem astăzi putem relua în zilele următoare şi astfel putem crea un nou tipar, numai că, de data aceasta este un tipar de creativitate, de schimbare a vechiului tipar mental.

Aşa că dacă astăzi avem chef de redecorat casa sau biroul, grădina, de schimbat garderoba sau look-ul nostru este momentul să începem să o facem. Energia creativităţii ne ajută să aducem un aer nou şi diferit. Este posibil chiar să şocăm pe ceilalţi cu această schimbare, dar până la urmă este problema lor, nu a noastră. Noi ne trăim viaţa noastră.

Partea noastră artistică primeşte un impuls puternic astăzi şi ar fi bine să o ascultăm şi să îi dăm curs. Vrem să fim diferiţi şi acest lucru se va vedea în ceea ce creăm, în culorile pe care le folosim. Până la urmă a fi diferit este un lucru bun şi reprezintă, într-un fel, semnătura noastră.

Astăzi este favorizată mintea negativă, critică, aşa că dacă am început, încă de când ne-am trezit, să criticăm în stânga şi în dreapta şi să fim o persoană "nesuferită", atunci este momentul să spunem stop şi să schimbăm atitudinea şi să ieşim astfel din această stare. Este un prim pas în schimbarea vechilor tipare şi numai noi suntem cei care îl putem face.

Provocarea noastră de astăzi este echilibrul, adică să-l păstrăm în tot ceea ce facem, să nu favorizăm mai mult un aspect al vieţii noastre în defavoare celorlalte sau, dacă este neapărat nevoie, să remediem acest lucru în zilele următoare. 

Este un bun moment să începem să ţinem o agendă, pe hârtie sau electronic, să ne stabilim un program şi să ne ţinem de el. Astfel vom putea să prevenim pierderile de timp, vom fi mai eficienţi, iar la sfârşitul zilei vom fi mândri de câte activităţi am reuşit să realizăm, ceea ce ne va da energie pentru ziua următoare.

Mişcarea este necesară astăzi, ajutându-ne să păstrăm echilibrul şi să curăţăm mentalul de gândurile parazite.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu