luni, 13 noiembrie 2017

13.11.2017


Astăzi începem să lucrăm la ceea ce ieri am primit ca şi informaţie, ghidare. Este o zi în care concretizăm visurile noastre, pentru că oricât de mult ne-ar place să visăm, orice vis fără acţiune concretă rămâne doar ceva frumos, dar intangibil.

Este, totodată, o zi de organizare, în care ne punem ordine în program, iar dacă nu avem unul începem să ne facem, o zi în care facem ordine în modul în care ne investim timpul în diferite activităţi şi astfel începem să renunţăm la cele care nu ne mai sunt benefice.

Dacă avem o resursă foarte valoroasă, aceasta este timpul, iar acum a venit momentul să o valorificăm mai mult, să obţinem mai mult de la ea. Avem o existenţă limitată, iar aceste lucru este nevoie să ne facă să fim eficienţi şi să dorim să ne dezvoltăm cât mai mult în acest interval de timp care ne este dat.

Este un bun moment să începem acest sistem de organizare, să începem să facem mişcare fizică, să începem să mişcăm astfel lucrurile în viaţa noastră. Este important să începem, dar este foarte important să ne putem menţine, să ne putem păstra ritmul şi determinarea, astfel încât să trecem toate pragurile care ne blochează să ieşim din această schemă a risipirii inutile a timpului.

Să ne lăsăm intuiţia liberă şi să-i dăm voie să ne arate unde greşim şi unde putem aduce îmbunătăţiri. Mai mult ca sigur răspunsul se află sub nasul nostru, dar, din diferite motive, nu vrem sau nu putem să-l vedem.

Mintea pozitivă vine astăzi să ne ajute să luăm cele mai bune decizii, fără a cădea într-o extremă sau alta. 

Rugăciunea, dar mai ales cea făcută din inimă, ne sprijină prin energia sa să începem schimbările pe care ni le-am propus. Pe de o parte ne ajută să ţinem mentalul într-o zonă echilibrată, iar pe de altă parte, prin energia pe care o dă Sufletului, aduce multă creativitate şi iubire, mai ales iubire de Sine.

Banii reprezintă şi ei un subiect important al zilei, prin prisma proiectelor pe care le demarăm. Suntem provocaţi să ieşim din zona de confort a jobului sigur sau a ideii "merge şi aşa, mai puţini, dar siguri". Este o plafonare pe care ne-am creat-o şi care nu ne mai ajută să evoluăm. 

Universul ne spune că a sosit vremea să ne asumăm, cu toată fiinţa noastră, destinul nostru financiar, acest lucru însemnând implicarea activă a creşterii veniturilor noastre, deoarece avem nevoie de bani pentru activităţile viitoare care ne vor ajuta să ne dezvoltăm mai mult. Este timpul să privim banii ca pe o resursă, pe care o putem accesa oricând, numai să vrem şi să ieşim din tiparele de "sărăcie" în care stăm de ceva vreme, crezând că aşa "este bine", de fapt, fugind de realitate şi răspundere.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu