vineri, 10 noiembrie 2017

10.11.2017


Astăzi suntem precum un copil care a primit o bucată de plastilină şi o modelează după cum se pricepe mai bine. Poate face din ea o singură figurină sau poate alege să modeleze mai mult. Însă ar fi bine să folosească întreaga plastilină, pentru că mâine va primi alte "jucării" prin care să se manifeste.

Universul ne dă astăzi această energie creatoare pe care să o modelăm după priceperea noastră, să creăm cu ea, să dăm viaţă, să aducem schimbări în vieţile noastre şi ale celor de lângă noi.

Modul în care reuşim să modelăm această energie, să o punem în slujba vieţii şi evoluţiei arată cât de multe am reuşit să învăţăm ca şi spirite, arată Creatorul din noi, cât de mult ni-l asumăm şi cât de mult dorim să-l manifestăm, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vom fi nevoiţi să ne asumăm şi acest rol şi ca orice experienţă, o putem învăţa alergând către ea sau fugind de ea 😀. O învăţăm noi în modul proactiv sau ne învaţă ea pe noi în modul reactiv. Alegerea ne aparţine.

Această energie de astăzi este mai mult decât plastilina despre care vorbeam la început. Dacă la plastilină după ce ne-am jucat cu ea, ne spălăm pe mâini şi ne curăţăm de eventualele resturi rămase pe degete, în cazul energiei creatoare de astăzi lucrurile stau altfel. Această energie nu stă în palma noastră aşteptând să fie modelată, ci vine în noi, în interiorul nostru, cutând să ne modeleze. Este ca substanţa de contrast care se injectează atunci când facem un RMN, scopul său fiind acela de accentua anumite zone. Aşa şi în cazul nostru ea vine să accentueze aspectele din noi pe care nu întotdeauna le conştientizăm, sau poate nu ni le asumăm.

De aceea în astfel de zile, este posibil să avem o stare de nervozitate mai mare, sau se accentuează sentimentele de neiubire de Sine, sau avem un apetit sexual mai ridicat etc. Dacă analizăm motivele vom găsi şi ceea ce a declanşat acea stare de nervozitate, ce anume ne face să nu ne iubim sau ce a declanşat dorinţa sexuală. 

Cum spuneam mai sus, este ca o substanţă de contrast şi o putem folosi pentru a ne cunoaşte mai bine. Tot ceea ce avem de făcut este să ne străduim ca, de fiecare dată, să ne păstrăm calmul şi să fim proprii noştri observatori, tocmai pentru a ştii ce să corectăm.

Putem folosi această energie ca şi vitalitate, în sensul că este posibil ca acea stare în care am trenat până acum să nu ne mai placă şi să folosim toată energia de astăzi pentru a ieşi din letargie şi pentru a produce o schimbare.

Indiferent câte lucruri ies la suprafaţă astăzi, este nevoie să ne păstrăm iubirea de Sine şi să nu ne mai acuzăm pentru că nu avem nimic de câştigat, dimpotrivă ne adâncim şi mai tare.

Dacă ne-am neglijat proiectele noastre literare sau artistice, sau dacă cumva au apărut anumite blocaje pe care încă nu le-am înlătura din calea lor, astăzi este un bun moment pentru a relua, pentru a demara, pentru că ce începem astăzi, poate prinde viteză mâine.

Atenţie la tentaţia manipulării şi minciunii

Mult calm şi multă iubire de Sine să avem!

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu