miercuri, 1 noiembrie 2017

01.11.2017


Începem o nouă lună, o nouă etapă din viaţa noastră cu provocări mai noi sau mai vechi, dar în altă formă. 

Pentru astăzi, Universul ne provoacă să rămânem în atmosfera de iubire pe care ne-am creat-o ieri, deoarece acel cerc roşu şi roz care se formează în jurul mandalei ne provoacă să ieşim din zona Sufletului, căutând să ne ducă într-o stare de agitaţie şi de dezechilibru, ceea ce în final, se poate manifesta printr-o neînţelegere generală a vieţii nostre.

Dar cum noi am învăţat că mandala ne arată toate aspectele tocmai pentru a le echilibra şi armoniza, şi astăzi vom face la fel, căutând să aducem toate elementele în slujba scopului nostru de astăzi şi pentru a ne ajuta să trecem peste provocări.

Avem iubirea în centrul mandalei şi provocarea de astăzi este să rămânem în zona ei, pentru a putea activa toată creativitatea pe care ziua de astăzi ne-o oferă. De asemenea, rămânerea în zona iubirii ne ajută să transformăm tot roşul din mandală în energie vitală pe care o putem folosi în activităţile noastre de astăzi.

Putem avea multă vitalitate, dacă dorim acest lucru, ceea ce ne va ajuta să trecem peste lene, peste comoditate şi să demarăm lucruri şi activităţi noi, ne va ajuta să ne mişcăm în direcţia dorită şi să mişcăm lucrurile spre binele nostru. Să nu uităm că manifestăm prin intermediul sufletului. În consecinţă, cu un suflet liber şi deschis şi cu energia necesară putem materializa visurile noastre mult mai uşor, pentru că totul este concentrat către scopul nostru.

De asemenea, rămânând în zona iubirii putem activa energia vindecătoare, putem să o folosim pentru a ne rezolva aspectele din viaţa noastră care mai au nevoie de vindecare.

Creativitatea o putem manifesta în diverse forme, dar mai ales prin artă, prin scris, printr-o formă de comunicare indirectă.

Să fim atenţi la relaţia cu banii şi la modul în care ne definim această relaţie. Este timpul unei alegeri, fie ne armonizăm cu ei şi atunci îi vom putea materializa mult mai uşor, fie vom rămâne în aceeaşi "ceaţă" a neînţelegerii relaţiei cu ei şi atunci vom fi într-o permanentă nemulţumire.

Mandala pentru luna noiembrie

Noiembrie vine, în primul rând cu provocarea materialului, provocare prin care suntem chemaţi să înţelegem modul în care lucrează partea materială a vieţii nostre, relația pe care o avem cu banii şi cu materialul în general.

Indiferent că ne place să fim ancoraţi în lumea materială sau cea spirituală, înţelegerea relaţiei cu materialul în general şi cu banii în mod special reprezintă modul prin care ne adaptăm la partea materială a acestei lumi, pentru că oricât de spirituali am fi, încă avem nevoie de bani pentru a ne realiza aceste activităţi spirituale, pentru a putea participa la cursuri şi workshopuri. 

Avem treizeci de zile la dispoziţie în care să ne armonizăm cu energia banilor. Putem să facem acest lucru oricând, însă luna aceasta Universul ne oferă această oportunitate, în mod special. Să profităm de ea, să folosim afirmaţii, meditaţii şi conştientizări pentru a lucra la acest aspect la vieţii noastre şi aşa cum în fiecare dimineaţă ne spălăm pe faţă şi pe dinţi, deci ne găsim timp pentru aceste activităţi, aşa să ne găsim timp şi pentru a asculta o meditaţie sau un set de afirmaţii pozitive legate de bani.

De asemenea, luna aceasta susţine foarte bine artistul din noi şi, chiar dacă nu ştim nimic legat de vreo formă de artă, totuşi undeva în sufletul nostru am avut atracţie către ceva anume, aşa că este timpul să ne ocupăm de acest aspect luna aceasta. Este sprijinul Universului pentru a scoate la suprafaţă artistul din noi, pentru a mai descoperi o altă parte din noi pe care nu o ştiam. Putem demara un proiect artistic, bucurându-ne astfel de fiecare pas pe care îl facem în acest sens.

Totodată, luna aceasta, suntem stimulaţi să scriem, să creăm prin scris, să demarăm sau să finalizăm un proiect în această privinţă, o carte, un studiu etc.

În perioada 20-29 noiembrie va fi ultima perioadă de deschidere din anul acesta, când nivelul doi al mandalei va fi complet, iar în data de 26 noiembrie vom avea cea de a patra zi specială din an.

În consecinţă, este o lună plină de provocări care ascund multe daruri, dar este nevoie ca, în primul rând să fim dispuşi să primim daruri, iar apoi să le descoperim trecând peste provocări.

Bine aţi venit în Jocul Vieţii! De jucat îl joacă toată lumea. De noi depinde însă, dacă îl jucăm din teren sau de pe margine. 

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu