vineri, 9 februarie 2018

9.02.2018


Astăzi avem rendez-vous cu Universul şi suntem invitaţi la o cafea spirituală 😀 cu Dumnezeu, la un dialog direct în care să întrebăm tot ceea ce nu am avut curaj până în acest moment, în care să cerem lămuriri la tot ceea ce nu am înţeles, inclusiv să adresăm întrebări legate de propria noastră viaţă.

Astăzi Universul şi-a rezervat o zi în agenda Sa în care să stea la dispoziţia noastră. Important este ca şi noi să ne găsim timp să stăm de vorbă cu El.

Ieri eram provocaţi să trecem peste frici şi să fim curajoşi. Astăzi suntem provocaţi să avem acelaşi curaj în relația cu Universul, să avem curaj să întrebăm, să avem curaj să cerem ajutor, să avem curaj să comunicăm, pentru că este o zi cu un potenţial foarte mare şi Universul doreşte ca noi să ne schimbăm modul în care Îl percepem, să ieşim din schema unui Dumnezeu atotputernic şi care, la fiecare greşeală, trimite câte un fulger după noi 😀 şi să trecem la alt tip de relaţie, o relaţie bazată pe respect reciproc, o relaţie în care să nu ne fie teamă să recunoaştem că am greşit şi să cerem ghidare de fiecare dată când avem câte o problemă.

Universul vrea ca, de astăzi, să devină nu numai prietenul nostru, ci partenerul nostru de drum, de călătorie, totul pentru a putea realiza această călătorie la maximul pe care ni-l putem asuma.

Să ne trezim în fiecare dimineaţă, de azi înainte, cu un sentiment de recunoştinţă şi să mulţumim Universului pentru o nouă zi şi pentru tot ceea ce vom avea de învăţat din ea şi să pornim la drum ştiind că avem alături de noi un partener de nădejde.

Este un bun prilej pentru a înţelege că toată supărarea pe care noi o avem la adresa Universului este doar de la noi, nu şi reciproc, iar cu fiecare zi de supărare, de fapt, refuzăm sprijinul pe care Universul doreşte să ni-l ofere. Dacă încă ne simţim nedreptăţiţi să spunem acest lucru Universului, să-i spunem ce ne doare şi să-L rugăm să ne răspundă, dar să şi fim pregătiţi să aflăm răspunsul.

Este, totodată şi o zi de iertare faţă de noi înşine, de eliberare din povara neiertării, pe care singuri o ducem şi de care nimeni, în afară de noi, nu ne poate scăpa.

Să coborâm în Sufletul nostru şi să curăţăm de acolo tot ceea ce ne blochează, să iertăm toate situaţiile care ne-au făcut rău, să ne iertăm pe noi, dar mai ales să ne iertăm depărtarea faţă de Divinitate şi de ghidarea Sa. 
"I am not my mistakes / And God knows I've made a few" spunea Robbie Williams în melodia Love My Life şi cred că ştie despre ce vorbeşte.

Să începem să cultivăm sentimente de recunoştinţă în Sufletul nostru şi nu vom mai avea loc pentru altfel de sentimente. Să ne bucurăm de tot ceea ce avem în viaţa noastră, inclusiv de lecţiile pe care le-am primit şi care ne-au ajutat să ne schimbăm şi să devenim ceea ce suntem astăzi. 

Dacă înţelegem valoarea lecţiilor din viaţa noastră vom înţelege şi de ce Universul, în măreţia Sa, nu ne-a dat tot ceea ce am dorit noi atunci când am dorit sau de ce nu a făcut lucrurile aşa cum am fi dorit noi. Acum putem înţelege cu adevărat modul în care Universul a lucrat şi de ce anume ne-a protejat.

Un lucru este clar, acela că avem o misiune, dar cât de mult dorim să ne-o simplificăm depinde numai de noi. În momentul în care vom învăţa să cerem ajutor mai des, atunci vom simţi totul ca pe o călătorie frumoasă, nu ca pe o corvoadă.

De noi depinde cum va evolua relaţia noastră cu Universul de azi înainte, de cât de mult ne deschidem, de cât de mult ne dăm voie să primim, de cât de mult ne lăsăm ghidaţi, cât de mult ne dăm voie să ne trăim viaţa, ştiind că suntem mereu sprijiniţi.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu