miercuri, 7 februarie 2018

7.02.2018


Provocarea noastră de astăzi este modul în care reuşim să ne "jucăm" cu "focul" din mandală într-un mod în care să ne ajute să creştem, să evoluăm.

Pe de o parte, avem o zi plină de vitalitate, de energie creatoare, iar pe de altă parte avem provocarea ieşirii din frici şi asumarea controlului vieţii noastre.

Universul ne sprijină să ne asumăm partea creatoare a roşului din mandală, să învăţăm să-l folosim pentru ceea ce avem noi nevoie, să ne asumăm rolul de creator şi să realizăm proiectele pe care le avem în plan. Asumându-ne aceste rol de creator, arătăm Universului că ştim ceea ce vrem, chiar dacă nu ştim cum se va şi realiza, pentru că Universul este acolo să ne sprijine demersurile pe care ni le asumăm şi care sunt în acord cu Legile Universului. 

Dacă nu ne asumăm acest lucru, atunci vom fi ca o barcă în derivă neştiind unde vom merge şi ceea ce vrem să facem. De aceea este nevoie să ne stabilim intenţia şi să ne concentrăm voinţa în realizarea acestei intenţii.

Să folosim, aşadar, energia creatoare de astăzi şi să arătăm Universului că suntem capabili să o modelăm astfel încât să ne ajute în evoluţia noastră şi că reuşim să trecem peste temerile şi iluziile pe care le avem la nivel de subconştient şi care ne influenţează viaţa. Este, totodată, un bun prilej pentru a analiza aceste temeri şi pentru a vedea cauza lor, astfel încât să le putem co0nştientiza şi îndepărta.

Toate acestea sunt posibile dacă ştim să trecem peste starea de comoditate şi să începem să ne mişcăm spre realizarea obiectivelor noastre, altfel rămân doar la stadiul de intenţie şi de vis, dar fără a fi concretizate.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu