marți, 6 februarie 2018

6.02.2018


Luna februarie începe deja să-şi etaleze frumuseţile ascunse, iar cea de astăzi este doar una dintre ele.

Caracteristica principală a zilei este curajul, care vine să ne sprijine să comunicăm mult mai bine, mult mai eficient, mult mai convingător.

Dacă până acum am fost timizi în ceea ce priveşte comunicarea, energia zilei vine să ne ajute să trecem peste aceste prag, să ne înfruntăm fricile şi să ne exprimăm în stilul propriu. Putem fi chiar puşi în situaţia de a vorbi în faţa unei mulţimi, ceea ce, până în această zi, părea de neconceput pentru noi.

Din păcate, în ultima perioadă, am întâlnit foarte multe persoane care, deşi erau foarte bune pe domeniul lor, aveau foarte mari probleme de a comunica, în exterior, aceste lucru şi căutau orice motiv să fugă de a vorbi în faţa oamenilor. Mulţi dintre ei aveau în misiunea lor să predea, să transmită cunoştinţele şi celorlalţi, să-i înveţe, să le fie ghid, numai că datorită acestei temeri au refuzat să predea atunci când au fost solicitaţi.

Teama de comunicare apare din tiparele pe care le avem la nivel de Sine şi, dacă altă dată am ascuns informaţia, făcând rău celorlalţi prin această tăinuire, acum suntem chemaţi să o dăm mai departe, să eliminăm aceste tipare şi să ne reparăm greşeala faţă de cei cărora le-am greşit. 

Universul vine să ne sprijine să trecem peste toate aceste bariere de comunicare şi, de multe ori, mai ales când vede că nu facem nimic în această privinţă, ne împinge în faţă, de ajungem fix în mijlocul mulţimii, unde, vrem nu vrem, tot este nevoie să vorbim. Să ne asumăm această misiune şi să cerem Universul să ne ghideze spre a o realiza, să ne ajute să depăşim toate fricile, conştiente şi inconştiente şi să ne eliberăm de această povară, pentru că, de fapt, în spatele fiecărei persoane care fuge de vorbitul în faţa oamenilor, se află, un mare comunicator.

Puterea noastră personală stă şi în cuvânt, iar faptul să ne este teamă să comunicăm este, de fapt, un mod prin care ne-o diminuăm. De aceea, Universul vine să ne sprijine să ne luăm înapoi această putere.

Energia iubirii vine să ne ajute în demersul nostru şi ne ajută să punem sentimente, suflet  în ceea ce transmitem mai departe tocmai pentru a fi mai bine recepţionate de ceilalți. Iar dacă ascultăm şi de intuiţiile pe care Universul ni le transmite, atunci reţeta comunicării noastre de astăzi este completă şi succesul este de partea noastră.

Să completăm ziua, mai ales că avem parte de multă iubire astăzi, cu o vizita la  un copac pe care să-l îmbrăţişăm şi care să ne ajute să ne echilibrăm energetic.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu