duminică, 4 februarie 2018

4.02.2018


Dacă am tot amânat să învăţăm ceva nou, dacă nu am găsit timp pentru această activitate sau pur şi simplu nu am avut dispoziţia necesară, astăzi este momentul să începem, pentru că mentalul nostru este stimulat de energia mentală a acestei zile şi are toate condiţiile necesare pentru a demara.

Este foarte important ca astăzi să-i dăm mentalului nostru o preocupare, pentru că tentaţia de a crea tot felul de scenarii este una mare, dar având preocupare va orienta toată energia sa către acea preocupare.

Universul ne susţine deplin toată această activitate de învățare, ne ajută cu intuiţii şi ghidare, pentru ca acest proces să fie unul eficient. De asemenea, ne provoacă să avem curajul de aborda alte căi, alte soluţii, chiar dacă pot părea utopice, la prima vedere. Numai făcând lucrurile în alt fel decât până acum, folosind altă reţetă, putem să obţinem rezultate diferite şi putem să evoluăm.

De asemenea, astăzi, beneficiem de energia vindecătoare care vine, asemenea unui bec şi luminează asupra tiparelor noastre mentale la care avem de lucrat, pentru care a sosit momentul să le schimbăm, pentru că evoluţia noastră este ţinută în loc de aceste tipare şi, odată îndepărtate, vom vedea lucrurile în alt fel.

În privinţa comunicării, astăzi nu suntem în cea mai bună formă şi experimentăm tot felul de obstacole, dar nu este neapărat ceva rău, pentru că dacă analizăm cauza acestor obstacole, vom afla cum să trecem peste ele.

Să ne dăm voie să cercetăm astăzi, să fim curioşi, să punem multe întrebări, oricât de enervanţi am fi, să citim, să învăţăm, să avem curajul să explorăm.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu