sâmbătă, 24 februarie 2018

24.02.2018


Dragobetele vine astăzi cu multă carismă, cu şarm şi cu sexappeal. Este o zi în care suntem cuceritori, în care dorim să ne îndreptăm către alte "teritorii", în care dorim să ne exersăm spiritul de "vânător", indiferent dacă suntem femei sau bărbat.

Flirtăm mult mai uşor şi ne simţim chiar bine, pentru că ne dă senzaţia că trăim, că în acest mod simţim viaţa. Pe de altă parte, îi simţim repede pe cei de lângă noi dacă merită sau nu efortul nostru, dacă va fi o relaţie de lungă durată sau nu.

Să fim totuşi atenţi la minciună şi manipulare, şi să evităm să le folosim pentru a aduce pe cineva în patul nostru. Dacă îi va plăcea de noi, va veni de bună voie.

Avem parte de multă energie sexuală astăzi şi de aici, tot acest comportament  orientat spre cucerire. Să fim atenţi să o transformăm într-un fel, fie cu partener, fie prin Tantra sau rugăciune.

O parte din subpersonalităţile noastre pot ieşi astăzi la iveală chiar dacă nu ne dăm seama, de aceea, s-ar putea ca cei de lângă noi să ne perceapă diferit şi schimbaţi, iar acest lucru îi va speria pe unii şi îi va bucura pe alţii. 

Avem chef de scris şi avem şi idei în acest sens. De asemenea, avem inspiraţie le mesaje de dragoste, aşa că portretul de Don Juan, masculin sau feminin este complet astăzi. 

Să dăm voie inspirației să curgă prin noi şi să aducă acele mesaje pe care Universul le vrea transmise. Avem o intuiţie puternică astăzi, important este să avem şi deschiderea de a primi ceea ce ea ne aduce.

Este, de asemenea, o zi de rugăciune, în care puterea cuvântul rostit amplifică puterea rugăciunii. Totodată, este o zi foarte bună pentru afirmaţii, mai ales dacă le spunem cu voce tare.

Per ansamblu, ziua ne aduce mult curaj, pe care îl putem folosi acolo unde simţim că am dori să facem sau să spunem ceva, dar până în acest moment nu am îndrăznit, mai ales că vitalitatea de astăzi ne stimulează voinţa. Dacă am dorit să invităm pe cineva în oraş, la o întâlnire, şi nu am fost siguri pe noi, astăzi o putem face, deoarece avem toate premisele. Important este să ne luăm inima în dinţi.

De asemenea, dacă am dorit să interpretăm un anumit rol sau să jucăm o anumită scenetă sau să realizăm un număr de stand-up comedy, astăzi avem curajul şi capacitatea să le interpretăm. 

Şi lucrul la o carte îl putem demara astăzi sau putem lucra la acele părţi ale ei care cer mult curaj din partea noastră. Cu ocazia aceasta putem scrie acele părţi pe care le-am tot amânat, din lipsă de curaj, iar acest lucru poate schimba, în bine, linia căţii.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu