vineri, 23 februarie 2018

23.02.2018

Menţinerea echilibrului este provocarea noastră de astăzi. Este vorba despre echilibrul dintre mental şi spiritual, dintre mintea care vrea să ne acapareze şi spiritualul care nu vrea nimic, atâta timp cât noi nu vrem nimic, dar care ne poate oferi atât de multe în momentul în care ne îndreptăm către el.

Atât mentalul, cât şi spiritualul au rolurile lor bine stabilite în existenţa şi evoluţia noastră, numai că, uneori, mentalul uită că el are doar cuprinderea materialului, a ceea ce vede şi nici pe aceea în totalitate. De aceea, de multe ori, nu ne dă voie, a se citi nu ne dăm voie, să trecem dincolo de realitatea pe care o vedem în faţa noastră şi pe care o considerăm ca fiind unica şi cea mai importantă. Ne raportăm la această realitate prin intermediul tiparelor şi schemelor noastre mentale, multe dintre ele formate în alte vieţi şi de aceea nu reuşim să vedem altceva.

În momentul în care ne hotărâm să accesăm spiritualul, atunci o nouă dimensiune ni se deschide şi începem să primim tot felul de informaţii care, de data aceasta, nu mai au o explicaţie logică sau o sursă materială. Provocarea noastră este să integrăm aceste informaţii aşa cum ne vin, pentru că trecerea lor prin tiparele de gândire nu va face decât să le denatureze, iar în final, mentalul nostru, dacă nu va găsi o explicaţie logică, va arunca acele informaţii, considerând-le inutile pentru noi.

De aceea, meditaţia ne ajută, dacă o practicăm cât mai des, pentru că, prin starea pe care o aduce, permite fixarea informaţiei recepționate, ocolind mentalul şi filtrele sale. Cu cât vom intra mai des în meditaţie, cu atât reuşim să destructurăm aceste tipare şi să reeducăm mentalul.

Manifestarea creativităţii ne ajută astăzi să implicăm mentalul şi să-l aducem într-o stare de receptivitate în care să primească mesajele pe care Universul ni le transmite. Important este să ne păstrăm Sufletul deschis şi să-i dăm voie să se exprime.

În privinţa comunicării directe, vom avea de transmis, către ceilalţi, mesajele Universului, aşa că să nu ne mirăm dacă, în cadrul unei discuţii, sau a unei prezentări, ne trezim spunând tot felul de lucruri pe care nu le planificasem să le spunem. Universul a considerat să în acel moment era necesar să fie spuse.

Şi, dacă tot vorbim despre echilibru, să avem în vedere şi timpul pe care ni-l acordăm nou şi proiectelor noastre, altfel vor rămâne doar nişte vise frumoase, dar niciodată materializate.

Să fim atenţi la ceea ce mâncăm, pentru a nu crea dezechilibre la nivelul aparatului digestiv.

Iar dacă dorim să realizăm totuşi ceva astăzi, să fim cu ochii pe comoditate, să trecem peste ea şi atunci vom avea o altă perspectivă.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu