sâmbătă, 17 februarie 2018

17.02.2018


Ceea ce am făcut ieri, deciziile pe care le-am luat, modul în care am ales să ne iubim de noi înşine alegând drumul drumul nostru, toate acestea ne aduc astăzi un sentiment de împlinire, de bucurie, de liniştire, iar aceste lucru ne poate influenţa Sufletul să se manifeste plenar, să se deschidă către lume şi să radieze la adevărata sa intensitate.

Simţim că am scăpat de o piatră de pe inimă, ne simţim uşori sufleteşte şi aceste lucru ne permite astăzi să ne deschidem şi către ceilalţi, să-i ascultăm, să manifestăm compasiune faţă de ei şi de problemele lor.

De aceea, astăzi suntem buni sfătuitori, ne găsim cu uşurinţă cuvintele şi, dacă suntem atenţi la mesajele Universului, vom spune lucruri care şi pe noi ne vor surprinde, dar care sunt foarte importante pentru cei ce sunt în faţa noastră, dar şi pentru noi înşine.

Este o zi de manifestare a curajului şi de luat decizii curajoase, iar roşul din mandala de astăzi ne aduce vitalitatea necesară. Putem să demarăm chiar anumite proiecte sau acţiuni,  mai ales că Universul este alături de noi. Cu siguranţă ceea ce demarăm astăzi este legat de fricile peste care avem de trecut, dar cu un Suflet eliberat şi liniştit ne simţim în siguranţă, ştiind că, chiar dacă avem temeri, acestea se datorează necunoaşterii, iar cu credinţa în ghidarea Universului le putem depăşi.

Să fim atenţi la tentaţia de a critica religia, preoţii şi biserica. Să folosim rugăciunea pentru a menţine mentalul în zona pozitivă.

Atenţie la nervozitate astăzi!
 
P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu