joi, 15 februarie 2018

15.02.2018


Dacă ne asumăm curajul demarării activităţilor pe care le planificăm de mult, peste un timp vom vedea rezultatele a ceea ce am plantat astăzi, pentru că chiar dacă este o zi de muncă, de mişcare, de demarat, astăzi este mai mult o zi de "plantat seminţe", o activitate care chiar dacă pare minoră este de o importanţă maximă pentru viitor, deoarece ceea ce plantăm astăzi, modul în care pregătim "terenul", modul în care suntem atenţi la elementele din jurul nostru, toate acestea vor decide cum va evolua proiectul nostru.

Aşa că dacă ne simţim împotmoliţi astăzi, primul lucru pe care îl avem de făcut este să ne limpezim mintea, să ne detaşăm de ceea ce vrem să facem, să ne liniştim, să ne curăţăm energetic, astfel încât să putem comunica cu Universul, pentru a primi mai bine ghidarea Sa. Este posibil să simţim mici obstacole în activitatea noastră e astăzi, dar ele sunt doar sub formă de iluzii, care ne provoacă să le depăşim. Dacă trecem de ele, vom înţelege mai bine terenul pe care jucăm astăzi. De aceea suntem provocaţi să dăm la o parte vălurile mentale care ne creează o realitatea diferită şi să ascultăm ghidarea Universului care vine să aducă lumină acolo unde este ceaţă.

Rugăciunea ne ajută şi ea să calmăm mentalul şi să-l aducem într-o stare de lucru normală, favorabilă nouă şi care să ne ajute la ceea ce vrem să facem astăzi. Realizarea unei activităţi creative ne ajută şi ea la calmarea mentalului şi la utilizarea sa în mod benefic pentru noi.

În privinţa vindecării, ceea ce începem să vindecăm astăzi, vom continua şi mâine. Să fim atenţi la intuiţie, deoarece ne duce către acele zone care au cea mai mare nevoie de energie vindecătoare.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu