miercuri, 14 februarie 2018

14.02.2018


Ziua de astăzi vine să ne ajute să tragem concluziile ultimelor patru zile, să ne ajute să decantăm informaţia primită şi să punem în slujba evoluţiei noastre. 

De asemenea, astăzi avem ca provocare păstrarea echilibrului între spiritual şi mental şi modul în care reuşim să le armonizăm, să le facem să lucreze împreună, pentru că fiecare dintre ele vine să ne ajute pe o anumită latură, fiecare dintre ele are rolul său în evoluţia noastră, iar strânsa legătură dintre ele ne ajută să facem astfel legătură între Cer şi Pământ, între realitate şi irealitate.

Reuşind să le armonizăm, să le păstrăm în echilibru, reuşim să fim în cele două planuri, putem lucra cu ele, le putem înţelege pe amândouă şi astfel nu mai avem probleme de adaptare. Există multe persoane care consideră că mintea este supremă şi nimic nu este mai presus de ea, cum există persoane care consideră că latura spirituală este nevoie să fie dezvoltată cel mai mult. Reuşind însă să le armonizăm, vom putea să lucrăm şi cu partea materială a vieţii pământeşti în timp ce ne vom putea ocupa şi de partea spirituală. Nu se exclud una pe cealaltă. Nivelul nostru de înţelegere le exclude şi le vede ca două elemente total separate şi care nu se pot combina.

Este un moment bun de bilanţ şi de înţeles unde anume ne putem folosi mai bine mentalul şi unde este nevoie să cedăm controlul în favoare spiritualului, intuiţiei şi mesajelor Universului. Cine reuşeşte să facă acest lucru va fi cu adevărat în echilibru şi nu va mai avea probleme de a înţelege lumea materială sau pe cea spirituală.

Acest moment de bilanţ ne ajută, totodată, să înţelegem ce aspecte ale noastre ne blochează accesarea laturii noastre spirituale sau manifestarea ei plenară. Să nu uităm că până la cifra nouă, care reprezintă spiritualul, trecem prin fiecare cifră şi învăţăm, mai mult sau mai puţin dintre lecţiile aferente acelei cifre. Şi, cum un examen se poate lua şi cu nota 5 şi cu nota 10, din cifră în cifră ajungem la nouă şi, pentru a o putea manifesta din plin, va fi nevoie să vedem ce anume ne trage în jos, unde este nevoie să ne mai întoarcem şi să mai lucrăm, pentru că dacă, de exemplu, nu am înţeles sexualitatea şi modul în care ea ne poate ajuta din punct de vedere spiritual, atunci vom primi lecţii în zona aceasta până când vom înţelege.

Movul în centrul mandalei nu înseamnă că suntem perfecţi, că nu mai avem nimic de învăţat, ci că acum a venit timpul ca prin intermediul acestei deschideri către spiritualitate să înţelegem partea spirituală a celorlalte culori din mandală şi modul în care le putem folosi pentru propria evoluţie.

Aşa că astăzi, vrem, nu vrem, avem la ce medita. 😀

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu