duminică, 11 februarie 2018

11.02.2018


Provocarea zilei de astăzi este modul în care ne conducem viaţa, ceea ce ne poate face să ne simţim confuzi, pierduţi şi să nu vedem o direcţie a vieţii noastre. Este posibil să ne simţim ca şi cum am fi în ceaţă şi nu am ştii în ce direcţie să o apucăm.

De aceea, astăzi este bine să ne ocupăm mai mult de Sufletul nostru, să facem lucruri care îi aduc bucurie şi fericire, să curăţăm de toate energiile joase care îl trag în jos şi care nu îl lasă să se manifeste la adevăratul său potenţial. 

Este nevoie să ne luăm Sufletul înapoi din toate locurile în care l-am lăsat, din toate fricile care îl ţin prizonier, din toate nereuşitele noastre şi astfel să îl ridicăm deasupra mentalului pentru a vedea dincolo de ceaţa care credem să ne înconjoară, pentru că ceaţa se află doar la nivelul mentalului, Sufletul reuşind să treacă dincolo de ea şi să vadă realitatea aşa cum este, cu oportunităţi şi cu provocări, mai ales că el rămâne în contact permanent cu Universul şi cu ghidarea sa.

Foarte multă mişcare astăzi, atât în plan fizic, dar şi energetic, în sensul că, pentru a disipa confuzia care ne înconjoară este nevoie să trecem la acţiune, să începem să lucrăm concret şi să ieşim din schema statului pe margine într-o veşnică întrebare. De fapt, noi am identificat de ceva vreme ceea ce am vrea să facem, numai că acest lucru presupune ieşirea din ţarcul de confort, presupune schimbarea obiceiurilor şi noi provocări, pe care nu ştim dacă le putem duce.

Dar cum mersul pe bicicletă se învaţă mergând efectiv pe bicicletă, iar condusul maşinii se stăpâneşte conducând efectiv maşina, atunci realizarea unei noi activităţi se face realizând efectiv acea activitate. Logic, nu? 😀 În momentul în care am pornit la drum, atunci vom vedea cu adevărat care sunt provocările şi cum le putem face faţă. De pe margine, din păcate, nu se poate învăţa mare lucru, pentru că nu suntem în joc, nu -l simţim şi nu suntem racordaţi la dinamica sa.

Universul ne sprijină astăzi să demarăm activităţile pe care dorim să le realizăm şi ne aduce intuiţie şi ghidare. Tot ceea ce avem de făcut este să ne deschidem în faţa acestei ghidării, să ne acordăm momentul nostru de meditaţie, iar odată ce am primit informaţia, să trecem efectiv la treabă, să ne organizăm şi evităm lălăiala şi amânarea.

Suntem foarte convingători astăzi. iar primul pe care îl avem de convins suntem chiar noi, aşa că o discuție cu noi înşine ne-ar prinde bine, mai ales una motivaţională. Să căutăm să nu ne mai minţim pe noi înşine şi să vedem realitatea aşa cum ea, nu aşa cum vrem noi să fie.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu