joi, 1 februarie 2018

1.02.2018


Începem luna cu muncă, cu planuri şi proiecte, dar şi cu amânări, comoditate şi lene. Să fim serioşi, oricât de optimişti am dori să fim, tot mai bun este adevărul, pentru că în momentul în care ne raportăm la el,. începem să ne schimbăm, începem să nu ne mai minţim şi să ieşim din acea lume ideatică care se găseşte doar în mintea noastră şi care refuză să vadă realitatea.

Este început de Februarie, o lună nouă, dar şi o lună care este dominată de cifra doi, de mentalul nostru negativ, dar care nu este neapărat nevoie să rămână aşa, pentru că el poate fi educat, el poate fi schimbat, pentru că tiparele se pot schimba şi, schimbând tiparele, schimbăm modul în care ne raportăm la realitate, modul în care o percepem şi o înţelegem.

Pe parcursul acestei luni suntem provocaţi să ne reevaluăm modul în care gândim, precum şi filtrele prin care vedem lumea înconjurătoare, să observăm cea anume ne-a adus bun modul nostru de a gândi, dar şi ce ne-a adus rău şi să demarăm schimbările care sunt necesare.

De aceea, luna a început cu galben, cu muncă, pentru că are în vedere munca pe care noi o ducem pentru a ne schimba pe noi, o muncă ce este, pe deplin susţinută de către Univers cu motivație şi inspiraţie. Totul este ca noi să dăm curs acestei oportunităţi şi să dorim să facem acest pas.

Avem putere rugăciune astăzi, iar rugăciunea ne va ajuta pe parcursul întregii luni, pentru că ea este cea care calmează cel mai bine mentalul, care îl aduce pe frecvențele optime de lucru. Totodată, ne va fi testat şi modul în care ne raportăm la rugăciune, cât de des apelăm la ea sau preferăm să rămânem în vechile tipare şi să ne enervăm de fiacre dată când apare ceva care ne schimbă starea interioară şi ne coboară vibraţia.

Să fim atenţi la începutul acesta de lună, să ne dăm voie să primim mesajele pe care Universul doreşte să ni le comunice, pentru că ele reprezintă ghidarea noastră. De aceea, ar fi ideal să ne facem timp pentru a medita sau măcar pentru a sta în linişte, astăzi, cel puţin treizeci de minute.

Echilibrul este cel care ne caracterizează astăzi, dar şi mişcarea în general şi cea fizică în particular. Este un bun moment să începem să mişcăm lucrurile, să le facem să se reaşeze, pentru că acolo unde este un blocaj, de fapt, sunt lucruri care stagnează şi acum a venit momentul să le agităm puţin pentru a le reaşeza.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu