luni, 6 noiembrie 2017

6.11.2017


Universul ne sprijină astăzi să spunem, să dăm informaţia şi celorlalţi, să arătăm ce am învăţat până acum.

Este modul prin care noi ne arătăm nivelul la care am ajuns şi cunoașterea pe care am dobândit-o, iar acest lucru este nevoie să rămâne şi celorlalte generaţii. 

Suntem chemaţi să lăsăm "indicii" pentru cei care vor urma calea spirituală, să lăsăm un ghid din care să-şi găsească informaţia atunci când este nevoie. Fiecare dintre marii scriitori a făcut acest lucru, iar noi, la un moment-dat am conectat aceste informații de la ei şi ne-am descoperit drumul nostru sau cel puţin direcţia pe care să pornim.

De aceea stă în misiunea noastră să facem acest lucru acum. Poate în acest moment nu ne vedem un scriitor foarte mare, dar poate ceva din ceea ce lăsăm acolo ca informaţie poate determina pe cineva să devină un scriitor foarte mare. 

Dacă nu am conştientizat încă, viaţa noastră este ca o cursă cu checkpoint-uri sau puncte de control, iar în anumite momente avem de bifat ceva, iar scrisul este unul dintre ele pentru mulţi dintre noi. Nu suntem obligaţi prin lege să scriem, dar o datorie morală să lăsăm celorlalţi din experienţa noastră tot avem, pentru că fiecare dintre noi poate deveni model pentru cineva, chiar şi prin prisma "greşelilor" pe care crede că le-a făcut, dar care în realitate au fost adevărate lecţii. Numai că lecţiile le-am învăţat după, dar îi putem învăţa şi pe alţii cum să şi le recunoască şi să le folosească pentru creşterea lor.

De ce ne ajută scriem astăzi? Pentru că, ţinând cont de intuiţia pe care o avem, putem să concentrăm foarte bine activitatea mentală şi ne putem găsi echilibrul interior, pacea interioară. Punem astfel mentalul la treabă într-un mod constructiv şi nu-l lăsăm să ţopăie prin scenarii neproductive. 

În plus, imaginaţia noastră este foarte bogată astăzi, aşa că ideile vin în mod natural, fără să stăm prea mult să le căutăm. Putem fi, dacă vrem, un canal foarte clar şi limpede prin care să se reverse cunoaşterea Universului. Totul este să vrem.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu