vineri, 3 noiembrie 2017

3.11.2017


Avem zi de rugăciune astăzi, sau nu. Pentru că aşa cum se zice că omul are lângă el un Înger şi un Demon, fiecare dintre ei străduindu-se cât mai sârguincios să-şi facă auzit sfatul, aşa şi noi avem de ales astăzi între a practica rugăciunea şi a evita astfel plimbarea noastră pe frecvenţele joase sau a da curs tuturor tentaţiilor şi activităţilor care ne pot trage în jos.

Noi alegem astăzi dacă facem pace între cele două şi păstrăm un echilibru între ele sau dacă mergem cu una sau cu cealaltă. Însă, indiferent de ceea ce alegem, este important să ne asumăm consecinţele şi să nu plângem că nu am ştiut ce se va întâmpla şi că totul a fost la nivel subconştient, dar de fapt noi nu avem acces acolo, deci nu aveam cum să prevenim. 

Am vrea noi să putem da mereu vina pe subconştient, pe SK-ul nostru, numai că nu este chiar aşa. Una dintre misiunile noastre din această viaţă este tocmai educarea SK-ului, corectarea acelor acţiuni de la nivel său care ne coboară în zonele de vibraţie joasă, corectarea acelor tipare care pentru el sunt ceva normal şi înlocuirea lor cu altele constructive. 

Însă aici este nevoie de efort constant, făcut cu agenda lângă noi, în care să bifăm zilnic ceea ce am făcut, dar mai ales de multă răbdare în lucrul cu SK-ul care va dori, până la un punct, să revină la vechiul tipar. Mergând pe tiparul creat de noi, îl învăţăm că vechiul tipar era greşit şi, la un moment-dat îl va integra şi se va schimba. Renunţând noi, îi arătăm că, de fapt, tiparul lui cel vechi era mai bun şi el va continua să-l manifeste.

Rugăciunea de astăzi ne ajută să ne echilibrăm, să depăşim tentaţiile şi provocările, să ne iubim pe noi înşine şi să dăm astfel voie iubirii noastre să se manifeste în lume. De asemenea, ne ajută să echilibrăm şi mentalul, în sensul că nu îl lăsăm nici să cadă în zona negativităţii, ceea ce ar duce automat la pesimism şi autosabotare, dar nu îl lăsăm nici în zona optimismului extrem, ceea ce poate duce la naivitate şi negarea realităţii.

Ziua de astăzi aduce şi tiparul cuceritorului, şarmantului, carismaticului, iar dacă se alege şi manipularea, mai ales pentru satisfacerea dorinţelor sexuale, atunci tacâmul este complet. Numai că atenţie, deoarece cel ce manipulează astăzi, poate fi manipulat mâine.

Putem folosi rugăciunea pentru calmarea impulsurilor sexuale de astăzi sau putem folosi tehnicile de transmutare, fie cu partener, fie fără. În schimb, aceste impulsuri sexuale nu pot fi ignorate, deoarece ele pot produce dezechilibre la nivelul meridianelor corpului.

Cum spuneam şi la început, noi alegem ce manifestăm şi de care parte ascultăm, dar este nevoie să ne asumăm acest lucru, pentru că atunci suntem conştienţi de ceea ce facem.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu