duminică, 19 noiembrie 2017

19.11.2017


Fiecare centru de roşu aduce provocarea lui. Este precum bobocul unei flori, care nu ştim exact cum va arăta când se va deschide. Putem intui, dar nu vom ştii, pentru că niciodată nu va fi la fel, de aceea are partea sa de mister.

Este precum o cutie infinită cu scule din care fiecare îşi ia uneltele de care are nevoie pentru ceea ce vrea să facă. Întrebarea este, ştim ce vrem să facem? Ne-am fixat obiectivul? Ştim încotro vrem să mergem? Sau încă plutim în derivă?

Atunci când nu avem obiectivul suntem precum o barcă în derivă care va fi dusă acolo unde o duc valurile, nu neapărat în direcţia cea bună. 

În momentul în care ne-am stabilit obiectivul, chiar dacă pe parcurs, va suferi modificări, vom ştii în ce direcţie să ne îndreptăm, vom ştii ce unelte vrem să alegem din cutia infinită care este Universul, ne vom asuma pe deplin rolul de creator, pentru că despre asta este astăzi, despre rolul de creator pe care, de multe ori, nu ni-l asumăm şi atunci ne uităm cu jind la ceea ce fac alţii cu mai puţine resurse decât noi, dar cu un scop clar stabilit.

În momentul setării intenţiei, de fapt, setăm frecvenţa şi devenim un magnet care atrage energii, situaţii, oameni etc. specifice acelei frecvenţe, adică obiectivului stabilit.

În concluzie, rolul nostru de creator, începe, în primul rând cu asumarea acestui rol şi cu stabilirea obiectivelor, dar mai ales cu menţinerea lor, cu păstrarea direcţiei, indiferent de mărimea "valurilor".

Să deschidem, aşadar, această cutie infinită şi să ne luăm de acolo uneltele de care avem nevoie pentru a începe. Este normal să avem multe întrebări, să nu ştim cum va arăta creaţia noastră, pentru că, de multe ori, în călătoria noastră, va fi mai important drumul în sine, cu toate provocările sale, decât rezultatul final.

De asemenea, astăzi suntem provocaţi să ne respectăm pe noi înşine, pentru că avem tendinţa să ne dezarmăm singuri, să considerăm că nu suntem suficient de buni şi că nu merităm să ni se întâmple lucruri frumoase.

Este un bun moment să începem să ne schimbăm modul de a gândi şi astfel putem cere Universului să ne ajute în acest demers, să ajungem să ne folosim mintea pozitivă şi să trecem peste toate provocările.

Să ne dăm, aşadar, voie să strălucim la adevărata noastră valoare şi să avem încredere în noi, pentru că dacă noi nu o facem, să nu ne aşteptăm să o facă ceilalţi. Nu putem primi respectul pe care noi nu ni-l dăm.

Avem inspiraţie să scriem, să desenăm, să sculptăm, aşa că ar fi bine să ne ocupăm de ele astăzi, pentru a ne pune  în valoare rolul nostru de creator.

Energia sexuală este destul de ridicată astăzi, aşa cine are în plan un copil sau mai mulţi, ar fi bine să treacă la treabă 😀. 

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu