sâmbătă, 18 noiembrie 2017

18.11.2017


Astăzi suntem în centrul atenţiei prin ceea ce spunem, prin ceea ce îi învăţăm pe ceilalţi. Polarizăm atenţia celorlalţi în jurul nostru prin ceea ce vorbim, dar mai ales cum vorbim.

Optimismul nostru, precum şi curajul pe care îl arătăm în exterior sunt elementele care îi fac pe ceilalţi să vină alături de noi, să ne asculte şi să-şi dorească să învețe de la noi.


Este nevoie să vorbim cu compasiune, să ascultăm pe ceilalţi, ar mai ales, să-i ajutăm să înţeleagă ceea ce li se întâmplă, dar mai ales de ce li se întâmplă, să-i ajutăm să vadă dincolo de ceea ce au în faţă, să înţeleagă jocul vieţii, dar mai ales cum să-l joace, să transforme misterul în măiestrie, pentru că atunci când înţelegem ceva, de fapt, eliminăm blocajul pe care l-am avut acolo şi care ne împiedica să evoluăm.

Astăzi avem provocări în zona iubirii de Sine, care ne fac să ne retragem din nou în carapacea noastră şi să nu vrem să comunicăm cu ceilalţi, să ni se pară că au ceva cu noi. În realitate, acest lucru se datorează faptului că nu înţelegem în totalitate rolul nostru, că nu reuşim să avem o imagine clară a cine suntem noi şi ce anume avem de făcut. Ni se pare că viaţa este misterioasă şi că nu reuşim să-i dăm de cap.

Este nevoie să ieşim afară, în natură, să ne mişcăm, pentru a ne elibera de toate gândurile pe care le avem. Dacă am găsi şi un copac şi l-am îmbrăţişa, ar fi excelent, pentru că el ar ştii cum să ne echilibreze energetic.

Să fim atenţi la comoditate astăzi şi să nu o lăsăm să se instaleze.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu