marți, 14 noiembrie 2017

14.11.2017


Astăzi suntem provocaţi să învăţăm să ne planificăm timpul în aşa fel încât ne găsim echilibrul intern, echilibrul între diferitele activităţi şi să putem avea o zi armonioasă. 

Dacă nu avem obiceiul să ne planificăm activităţile, este un bun moment pentru a o face, pentru a începe să avem o agendă, fie pe hârtie, fie pe telefon, dar mai ales este foarte important să învăţăm să o respectăm, să învăţăm să ne încadrăm în termene, să învăţăm să preţuim timpul şi să-l valorificăm la maximum.

Astfel, vom vedea că am devenit mult mai eficienţi şi nu ni se va mai părea să am pierdut timpul şi nu am făcut nimic. de asemenea, reuşim să ne menţinem pe linia noastră, fără a mai da astfel voie tuturor să ne tragă în activităţile lor, neglijându-le astfel pe ale noastre.

Mişcarea fizică este esenţială astăzi, pentru că ea să la baza vindecării noastre. Este necesar să ne punem în mişcare, peste a ne debloca meridianele, pentru a le curăţi astfel de toate blocajele energetice, ceea ce ne ajută mai departe să ne vindecăm mult mai uşor şi să aducem astfel mai multă energie în viaţa noastră.

În plus, prin mişcare, reuşim să aducem un plus de claritate şi echilibru minţii noastre, ajutând-o astfel să rămână în zona pozitivă şi să ne ajute la păstrarea echilibrului nostru.

Din nou avem multă creativitate, mai ales dacă îi dăm voie sufletului nostru să se manifeste, ceea ce îi permite artistului din noi să-şi continue forma de exprimare, să continue să creeze.

Este o zi în care avem mult curaj şi este un bun moment să ne asumăm acele lucruri pe care le-am tot amânat şi să începem să lucrăm la ele. De asemenea, este un bun moment să spunem ceea ce avem de spus, pentru că astfel reuşim să ne luăm puterea înapoi şi să fim noi înșine în totalitate.

în plus, prin curajul şi energia de care dăm dovadă, reuşim să-i motivăm şi pe ceilalţi să ne urmeze exemplu şi să iasă astfel din țarcul lor unde se credeau protejați şi din care nu vroiau să iasă şi să vadă realitate.

Este o zi în care putem reveni cu picioarele pe pământ, putem să îndepărtăm iluziile şi vălurile pe care ni le-am creat şi putem vedea realitatea aşa cum este. De aici încolo putem să ne facem planuri şi proiecte sustenabile, deoarece pornim de la o bază solidă şi nu de la o iluzie.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu