vineri, 8 septembrie 2017

8.09.2017


Comunicăm bine astăzi, mai ales în modul indirect, în care ne retragem să creăm şi mai apoi aducem creaţia noastră în prim-plan.

Avem inspiraţie, însă de cele mai multe ori nu avem curaj. Am fost învăţaţi să ne raportăm la alţii, să aruncăm un ochi peste gard "în curtea vecinului", să vedem dacă merge în aceeaşi direcţie, dar mai ales am fost învăţaţi să nu ieşim prea mult în evidenţă, să nu fim "prea stridenţi".

Şi uite aşa am ajuns să nu avem curajul să ne asumăm un drum al nostru, să nu avem curajul să ne exprimăm ideile în maniera pe care noi o dorim şi care nu este neapărat cea pe care o urmează "tot satul". Şi facem, de multe ori, ceea ce fac toşi ceilalţi şi atunci rezultatele sunt la fel.

Este momentul să ne descoperim curajul nostru interior, să trecem peste toate limitările, care de fapt, sunt doar în capul nostru şi, dacă avem ceva de spus, să spunem, iar dacă avem ceva de scris, să scriem, pentru că nu mai aşa putem evolua, numai aşa putem aduce ceva nou faţă de tot ceea ce există până în prezent.

Însă dacă facem acest lucru, este momentul să ni-l asumăm, pentru că nimic nu este mai "periculos" decât o persoană care creează ceva diferit şi, pe deasupra îşi mai şi asumă creaţia sa, care este total diferită de tot ceea ce a fost creat până în prezent. 

Să lăsăm la o parte lenea şi tiparele mentale prăfuite şi să ne avântăm în creaţia cu dorinţa de a aduce ceva nou, care să ne reprezinte şi să avem curajul să arătăm şi celorlalţi, chiar dacă s-ar putea să întâmpinăm "opoziţia" lor.

Astăzi suntem provocaţi să spunem adevărul, pentru că minciuna chiar are picioare scurte astăzi şi putem fi descoperiţi cu uşurinţă.

Avem din nou multă vitalitate de care ne putem folosi în procesul de creaţie.

Mult succes în exprimarea cu curajul a propriei identităţi!
 
P.S. Dacă eşti interesat de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu