joi, 7 septembrie 2017

7.09.2017


"Tu de unde îţi iei energie?" sună sloganul unei reclame care circulă în perioada aceasta.

Căutăm, de multe ori, surse de energie în exteriorul nostru şi testăm tot felul de combinaţii care să ne facă să ne simţim energici şi cu chef de viaţă. Pentru o perioadă de timp merge şi ne simţim bine, dar, mai devreme sau mai târziu nu mai suntem mulțumiți şi căutăm altceva sau, dacă am obosit de atâta căutat, ne plafonăm şi ne lăsăm în voia sorţii.

Numai că, la un moment-dat, când ne hotărâm să ne ascultăm intuiţia, primim gândul cel bun şi atunci vom înţelege că sursele externe de energie ne ajută, dar ceea ce ne pune cu adevărat în mişcare în fiecare zi se găseşte în interiorul nostru, numai că, de multe ori, nu suntem aşa de inspiraţi să căutăm acolo, minimalizându-i rolul.

Acel ceva din interiorul nostru ştie, dacă îi dăm voie, cum să se folosească de roşul de astăzi şi să-l transforme în vitalitate pentru a fi siguri că avem energie pentru a ne realiza tot ceea ce ne-am propus. Important este să ne propunem să realizăm ceva astăzi şi să ne direcţionăm întreaga atenţie către acel scop, pentru că Sinele nostru se va ocupa să ne furnizeze energia necesară.

Putem aduce această vitalitate şi la nivelul sufletului pentru a-l ajuta să materializeze mult mai uşor sau o putem folosi pentru a da energie formei noastre de comunicare, fie că este vorba despre scris sau despre artă. Ceea ce începem astăzi în domeniul comunicării, putem continua şi mâine, când este o altă zi favorabilă pentru comunicare.

Pentru cealaltă latură a roşului din centru, sexualitatea, putem folosi tehnicile de Tantra pentru sublimarea energiei sexuale şi pentru a o transforma în energie. cei care doresc să aibă copii, se pot folosi de energia creatoare de astăzi pentru conceperea unui copil ... sau mai mulţi 😀

Este important ca prin tot ceea ce facem astăzi să evităm să aducem lezare religiei sau să o criticăm. 

De asemenea, să fim atenţi la abuzurile pe care suntem tentaţi să le facem astăzi, indiferent că sunt în zona alcoolului, ţigărilor, mâncării sau chiar activităţii sexuale. 

P.S. Dacă eşti interesat de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu