miercuri, 6 septembrie 2017

6.09.2017


Astăzi spunem lucrurilor pe nume, dar într-un mod calm şi relaxat.

Este timpul să spunem ce avem de spus, să ne spunem punctul de vedere, să ne spunem părerea. Dacă ne lăsăm ghidaţi de Univers, vom găsi atât cuvintele potrivite, cât şi modul în care să o spunem, astfel încât să nu deranjăm pe ceilalţi şi să nu o facem într-un mod ostentativ.

Este momentul să începem să ne facem ascultaţi de ceilalţi, de aceea este bine să ne conectăm la ghidarea Universului, pentru că, pe de o parte, ne stăpânim emoţiile şi nu ne mai este teamă să vorbim celorlalţi, iar pe de altă parte, ne descoperim şi modul în care să vorbim şi să fim înţeleşi şi ascultaţi. 

Cu cât punem mai mult suflet în ceea ce spunem, cu atât avem şanse mai mari ca ceilalţi să fie atenţi la noi şi la punctul nostru de vedere. 

De asemenea, este o zi foarte bună pentru a transmite cunoştinţe, pentru a preda, pentru a-i învăţa pe ceilalţi. Suntem foarte expansivi astăzi şi dornici să transmitem informaţia şi reuşim astfel să-i antrenăm şi pe ceilalţi, reuşim să-i facem să intre în jocul nostru şi astfel să primească informaţia mult mai uşor, să facă mai repede conexiunile cu ceea ce cunoşteau deja.

Cu ocazia aceasta implicăm şi mentalul în activitatea noastră şi îl punem la treabă într-un mod constructiv.

Este, totodată, o zi în care să ne apreciem pe noi înşine, să ne acordăm suficientă iubire de Sine astfel încât să ne întărim încrederea în noi înşine şi astfel să devenim mai puternici. Numai aşa putem să ne manifestăm în exterior la adevăratul nostru potenţial.

P.S. Dacă eşti interesat de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu