marți, 5 septembrie 2017

5.09.2017


Rugăciunea este astăzi în centrul preocupărilor noastre şi ne putem folosi de energia acestei zile pentru a ne stabili un nou ciclul de rugăciuni, fiecare după ce anume are nevoie.

Să nu uităm că o astfel de configuraţie în centrul mandalei, precum cea de astăzi, înseamnă, de fapt, un echilibru între "apă şi foc", între rugăciune şi tot felul de acţiuni de vibraţie mai joasă.

În momentul în care ne rugăm, reuşim să aducem "apa" peste "foc" şi reuşim să anticipăm cumva toate acele lucruri mai puţin bune care ni se pot întâmpla, sau dacă ajung să se manifeste o vor face într-un mod mult mai uşor, pentru că şi protecţia noastră divină este una ridicată. De multe ori, este posibil ca acele lucruri să vină către noi, iar noi nici să nu le simţim, pentru că nivelul energetic la care suntem este unul ridicat şi ne protejează. 

Numai că, aici este tentaţia. Pentru că mulţi credem că dacă în ultima perioadă ni s-au întâmplat numai lucruri bune, înseamnă că gata, nu mai avem provocări şi că protecţia noastră este infailibilă şi atunci ajungem la concluzia că nu mai este nevoie să ne mai rugăm şi o lăsăm baltă. Iar după o perioadă provocările se întorc în varianta mai dură şi uite aşa ne aducem aminte de rugăciune, pentru că mai ales dacă la naştere avem o configuraţie a centrului mandalei ca cea de sus, atunci nepracticând rugăciunea, de fapt, noi nu menţinem echilibrul între "apa" şi "foc" şi atunci focul vine peste noi. Aşa că provocarea noastră astăzi este de a menţine echilibrul.

În momentul în care nu mai privim rugăciunea ca pe ceva ce "trebuie" să facem, ci ca pe ceva este parte din noi, atunci putem spune că am reuşit să integrăm rugăciunea în viaţa noastră şi atunci îi putem simţi cu adevărat efectele.

Astăzi avem tendinţa de a fi şarmanţi, de a ne manifesta mai mult sexappeal-ul, de a fi mai teatrali, pentru că astăzi ne place, mai mult ca oricând să jucăm roluri. Numai că rolurile le jucăm în viaţa de zi cu zi şi atunci ceea ce manifestăm tinde să aibă repercursiuni asupra noastră, aşa că este bine să fim atenţi până unde ne manifestăm şarmul, dar mai ales să fim atenți să nu ne folosim de manipulare, pentru că dacă vrem să transmitem anumite mesaje astăzi, ca să ne jucăm, s-ar putea ca ceilalţi să înţeleagă altceva din ele.

Să fim atenţi la încăpăţânare astăzi, pentru că avem tendinţa să mergem pe o idee fixă şi să nu mai ascultăm nici în stânga, nici în dreapta. 

P.S. Dacă eşti interesat de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu