luni, 4 septembrie 2017

4.09.2017


Avem mintea ascuţită astăzi şi o putem folosi să cercetăm, să căutăm noi informaţii. Dacă ne putem programa procesul de învăţare, ar fi bine să îl programăm pentru astfel de zile, deoarece recepţionăm informaţia mult mai bine, o prelucrăm şi o înţelegem mult mai uşor, facem conexiunile mult mai repede.

Astăzi ne simţim ca peştele în apă printre cărţi şi tindem să studiem mai mult, să ne dăm cât mai multe răspunsuri la întrebările pe care le avem.

Totodată, astăzi, putem fi mult mai încăpăţânaţi decât de obicei, deoarece mentalul nostru se simte mult mai puternic şi atunci va scoate la suprafaţă toate tiparele pe care le prezintă, de aceea este un bun prilej pentru a observa modul în care acţionează şi ce anume repetă de fiecare dată. 

Astăzi, mintea noastră primeşte provocarea armonizării cu sufletul, să iasă din polarităţile care o limitează şi o fac să fie indecisă şi să colaboreze cu sufletul. Până la urmă rolul ei este acela de a face ceea ce sufletul primeşte ca informaţie.

Energia vindecătoare vine să ne ajute să realizăm această armonie dintre minte şi suflet, vine să echilibreze această relaţie şi să ne aducă înţelepciunea prin care putem să facem acest lucru. Ea vine, totodată, să corecteze dezechilibrele de la nivel mental şi să ne ajute să identificăm şi să eliminăm tiparele greşite pe care mintea noastră le tot perpetuează.

Ar fi bine să reuşim ca în tot ceea ce facem astăzi să folosim creativitatea, pentru că prin ea reuşim să aducem armonie la nivelul mentalului, reuşim să-l facem să se joace într-un mod util şi echilibrat, în acelaşi timp. În funcţie de cât de creativi vom fi astăzi vom transforma munca în joacă, iar mentalul nostru nu numai că nu se va simţi obosit, ci chiar fericit.

Comunicarea are provocări astăzi şi putem alterna între scris şi vorbit sau ideal ar fi să le putem folosi pe amândouă pentru a ne putea face mai bine înţeleşi. Să spunem adevărul, să evităm manipularea, dar mai ales să vorbim la concret şi să fim atenţi să nu trăncănim aiurea.

Este bine să facem mişcare astăzi, pentru a ne întări mai mult corpul fizic.


P.S. Dacă eşti interesat de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu