joi, 21 septembrie 2017

21.09.2017


Ne ocupăm de vindecare astăzi, atât de cea a noastră şi de a ajuta pe ceilalţi să se vindece.

De multe ori percepem vindecarea ca pe un tratament făcut cu diferite medicamente sau plante sau diferite aparate, însă vindecarea vine de cele mai multe ori din conştientizarea acţiunii pe care o persoană o face în mod greşit şi care îi aduce un dezechilibru energetic.

Aşa că, de multe ori, dacă ştim cum să punem problema, putem aduce vindecarea doar printr-o discuţie, dacă acea discuţiei care să producă declicul de care acea persoană avea nevoie.

Astăzi, vindecarea poate veni din mai multe direcţii, dar două ies în evidenţă foarte clar. Pe de o parte este vorba despre iubirea de Sine, despre modul în care o persoană se raportează la ea însăşi, despre cum înţelege să-şi dea voie să-şi trăiască viaţa, să iasă din fricile în care stă, să vrea să se schimbe şi să-şi schimbe şi atitudinea referitoare la viaţă, pentru că a trăit viaţa numai prin prisma anumitor tipare şi, din această cauză, se învârte numai în interiorul acelor tipare, crede că numai aşa se poate trăi viaţa şi îi este teamă să treacă dincolo de "gardul" tiparului şi să exploreze. Este precum o pasăre care toată viaţa ei a stat în colivie şi i se pare că zborul este de fapt o boală.

Pe de altă parte suntem provocaţi să renunţăm la negativitatea minţii, cea care ne trimite în diferite zone care nu ne sunt favorabile, cea care ne coboară în zonele de vibraţia mai joasă şi care ne împiedică astfel să ne vindecăm.

Să continuăm să dăm energie planurilor noastre, pe care le-am început început ieri.

Să scoatem la suprafaţă artistul din noi, să ne punem creativitatea la lucru şi să ne dăm voie să ne exprimăm cu adevărat.

Este posibil să avem provocări pe bani astăzi, aşa că este bine să ne obiectivăm în privinţa modului în care îi cheltuim şi îi administrăm.


P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu