miercuri, 20 septembrie 2017

20.09.2017


Astăzi avem grijă de noi sau mai bine zis suntem mult mai preocupaţi de sentimentele noastre, de a ne introspecta, de a stă în linişte cu gândurile şi trăirile noastre, de a ni le pune în ordine şi de a trage concluzii.

Chiar dacă suntem printre ceilalţi putem părea că suntem absenţi, că avem mintea în altă parte.

S-ar putea să ne apuce cheful să plecăm aşa, din senin, undeva unde nu am mai fost de mult timp, undeva unde am vrut să ajungem de mult şi tot am amânat sau să facem ceva la care am tot visat şi din diferite motive nu am făcut.

Astăzi suntem mai pustnici, dar în sensul că ne oferim nouă prilejul de a ne introspecta şi de a sta de vorbă cu noi înşine. S-ar putea să fim percepuţi ca egoişti, dar tocmai aceia care ne văd ca şi egoişti este bine să-i avem în vedere pentru că, în realitate este vorba despre cei care erau "abonaţi" la atenţia noastră şi automat şi la energia noastră, iar acum simt că pierd teren şi vor să-l recâştige.

Este o zi foarte bună de rostit mantre şi rugăciuni şi este posibil chiar să le spunem cu voce tare, fără a ne mai uita în stânga sau în dreapta să "vedem" părerea celorlalți. Totodată, puterea noastră pe cuvânt este una ridicată, aşa că ar fi bine să rostim numai afirmaţii pozitive, pentru a le da puterea necesară materializării.

Chiar dacă ne tentează lenea, putem trece cu uşurinţă peste ea, motivaţia fiind că ceea ce facem, de fapt pentru noi facem. Aşa că este momentul să trecem peste lene şi să iniţiem lucruri noi, pentru că avem puterea să o facem şi să le ducem la bun sfârşit.

Avem o perioadă de zece zile, până pe 29 septembrie, când ne vom ocupa mai mult de noi şi de visurile noastre.

Astăzi avem provocări în zona optimismului, în sensul că mai cădem în capcana pesimismului. De aceea putem folosi rugăciunea pentru a ne liniști şi a îndepărta gândurile părţii negative a minţii şi de a ne bucura mai mult de partea pozitivă a minţii.


P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu