sâmbătă, 2 septembrie 2017

2.09.2017


Artistul din noi își caută drumul spre a se putea manifesta, astăzi. Este vorba de modul prin care Sinele nostru doreşte să ne transmită mesajele sale, prin care vrea să se exprime, prin care vrea să se joace.

Să ne lăsăm, aşadar, duşi de acest val al creaţiei, fără a pune întrebări prea multe legate de destinaţie, ci mai degrabă să ne conectăm la Inteligenţa Universului şi să lăsăm să se manifeste prin noi acele informaţii pe care Universul doreşte să le transmită, noi fiind "imprimanta" prin care ele se materializează.

Cu siguranţă, la final, vom fi şi noi surprinşi de rezultat, de frumuseţea pe care am creat-o şi, mai mult ca sigur vom fi reuşit să vindecăm ceva în interiorul nostru, pentru că astăzi vindecarea este în centrul mandalei, iar arta este una din modalităţile prin care o putem face.

Să ne ascultăm sufletul şi să-l lăsăm să fie motorul activităţii noastre de astăzi, pentru că el ştie cu siguranţă calea către frumos.

Rugăciunea şi mişcarea sunt formele noastre de protecţie astăzi, amândouă ajutându-ne să trecem peste impulsurile mai violente care ne vin astăzi. Aşa că dacă ne vine să spargem ceva prin casă, mai bine ieşim afară şi alergăm puţin sau mergem la sală sau dăm de lucru sacului de box. Iar dacă suntem tentaţi să ne certăm cu cineva astăzi, mai bine spunem o rugăciune sau mai multe şi ne liniştim.

Atenţie la comoditate, ar fi bine să nu-i dăm voie să se manifeste!


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu