marți, 19 septembrie 2017

19.09.2017


Au trecut nouă zile de la configuraţia din 10.09.2017 şi suntem, cumva, puşi în faţa aceleiaşi provocări pentru a vedea dacă am învăţat sau nu lecţia de atunci.

Să nu uităm ca, indiferent de lună şi de an, configuraţia din data de 19 o repetă, în mare măsură pe cea din 10, iar cea din 29 pe cea din 20. 

Sunt tipare, pe care Universul le aplică evoluţiei noastre a tuturor, pentru că în datele de 10 şi 20 avem acele provocări pe firul vieţii (ultimele trei linii). În schimb, în datele de 19 şi 29 aceste provocări de pe firul vieţii sunt mult mai domolite de intervenţia Universului. Suntem astfel mult mai protejaţi şi chiar dacă provocarea există, ea nu mai este la aceeași intensitate.

Nu este obligatoriu ca lecţiile din 10 şi 20 să se repete în totalitate, ci numai acele aspecte pe care nu le-am înţeles, la care nu am lucrat suficient sau pe care le-am ignorat.

Aşa că astăzi suntem întrebaţi cât de des reuşim să folosim rugăciunea pentru a ne calma, pentru a rămâne într-o stare de vibraţie ridicată, şi să nu dăm curs tentaţiilor care urmăresc să ne coboare această vibraţie? Este provocarea noastră de a ne obiectiva mereu, pentru să este foarte uşor să ne enervăm, dar aceste lucru arată că în interiorul nostru este ceva nearmonizat, care are nevoie de echilibru. Şi atunci, astfel de zile vin să ne arate acele locuri în care avem de lucrat.

Avem provocarea minciunii şi manipulării, mai ales a manipulării în scopul satisfacerii plăcerilor sexuale. Astăzi carisma şi sexappeal-ul ies la suprafaţă, însă modul în care le folosim noi este cela care face diferenţa între cineva care a învăţat lecţia manipulării şi cineva care le foloseşte ca parte a vieţii sale, prin care-şi exprimă talentul actoricesc.

Este bine să fim atenţi la toate activităţile pe care le întreprindem şi să lăsăm sporturile extreme pentru alte zile.

Să fim buni observatori astăzi şi să vedem mai exact unde mai avem de lucrat şi să primim cu bucurie acea imperfecţiune a noastră pentru că ni se dă şansa de a o îndrepta. Să fim optimişti în ceea ce ne priveşte şi să nu lăsăm nimic să ne influenţeze iubirea de Sine. Până la urmă am venit aici să învățăm. Dacă știm deja, nu mai coboram la întrupare. Numai învăţând cum să trecem peste provocări vom reuşi să îi învăţăm şi pe alţii cu propria noastră experienţă. Altfel, vom fi doar puri demagogi.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu