luni, 18 septembrie 2017

18.09.2017


Avem o ofertă bogată din care Universul ne invită să alegem ce anume dorim să experimentăm astăzi. Este una dintre puţinele zile din an în care avem o astfel de configuraţie. 

Este ca un coş cu mai multe feluri de seminţe, din care alegem ce anume să "cultivăm". 

Putem să ne ocupăm de toate activităţile care ne sunt oferite astăzi, dar s-ar putea să nu avem timp să le realizăm pe toate de aceea este bine să le alegem pe cele care le simţim cel mai aproape de noi în acest moment şi care corespund cel mai bine intereselor noastre.

În primul rând, este o zi foarte bună pentru învăţat lucruri noi, în care avem o "foame" de informaţii, de aceea avem nevoie să ne organizăm puţin modul în care învăţăm, dar şi ce anume dorim să învăţăm, pentru a nu ne risipi în prea multe activităţi.

Creativitatea ne însoțește în tot ceea ce facem, de aceea o putem manifesta foarte bine prin intermediul artei pe care o realizăm sau prin ceea ce scriem sau prin rolul pe care îl interpretăm, indiferent dacă este pe scenă sau în viaţa reală, sau pur şi simplu în orice vrem să facem astăzi. Venim cu idei noi şi aducem un plus de valoare activităţii noastre. Este posibil să ne apuce cheful de schimbări prin casă sau la biroul în care lucrăm, precum şi schimbări ale garderobei ... doar vine toamna, nu? 😀

Suntem aşa de buni în a juca roluri astăzi, încât, cine ne cunoaşte de curând ar putea spune, cu mâna pe inimă, că acel rol suntem noi tot timpul, de aceea este bine să fim atenţi cu mesajele pe care le transmitem dacă nu vrem să fie înţelese greşit, sau poate că asta ne şi dorim, să lăsăm un pic de confuzie şi mister în ceea ce ne priveşte, cu scopul de a-l face pe celălalt să fie mult mai interesat de noi. 

Ne putem ocupa de afaceri astăzi, dar atenţie că stăm mai slab la capitolul negocieri, aşa că ar fi bine să le lăsăm pentru altă zi. Exprimarea verbală are provocări astăzi, aşa că ar fi indicat să fim atenţi la ceea ce spunem şi cât spunem. Să ne străduim să evităm minciuna.

Pentru liniştirea mentalului, în cazul în care se "încălzeşte" prea tare, putem folosi meditaţia.

Indiferent de ceea ce alegem să manifestăm astăzi, să o facem cu curaj şi într-un mod care să fie exemplu pentru ceilalţi şi în care să ne asumăm, pe deplin, puterea personală.


P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu