duminică, 17 septembrie 2017

17.09.2017


Energia iubirii vine astăzi să ne "scaneze" interiorul şi să ne arate locurile în care mai avem de lucrat, să ne arate zonele în care nu manifestăm iubire, în primul rând faţă de noi, iar apoi faţă de ceilalţi.

Ea vine, în primul rând, să ne aducă mai mult curaj să ne exprimăm aşa cum suntem, cu personalitatea noastră, cu imperfecţiunile noastre.

Dacă vom aştepta să ajungem la punctul în care vom fi "perfecţi" pentru a ne exprima, atunci este posibil să mai treacă multe vieţi. Aşa că este timpul să ne îmbrăţişăm pe noi înşine şi să ne iubim aşa cum suntem, de altfel unici în felul nostru. Şi, odată manifestată această iubiri de Sine, să ne dăm voie să strălucim în lume prin lumina interioară pe care o avem şi pe care nu o mai blocăm.

Este o zi în care să ne îmbrățișăm toate fricile şi imperfecţiunile şi să le acceptăm ca parte din noi, din evoluţia noastră, pentru că ele sunt ghizi noștri în viaţa aceasta şi, vrem nu vrem, în funcţie de ele ne conducem viaţa, dar o putem conduce fugind şi temându-ne permanent de ele sau acceptându-le alături de noi şi învăţând din ceea ce vor să ne transmită.

Odată manifestată iubirea în interior, o putem manifesta foarte uşor în exterior, în relaţiile cu ceilalţi, devenind ceva natural.

Suntem vorbăreți astăzi şi avem cuvintele la noi, însă este bine să fim atenţi cum le folosim şi în ce scop. Să evităm manipularea şi să căutăm să spunem adevărul.

Atenţie la modul în care ne raportăm la credinţă şi religie astăzi, să evităm critica şi denigrarea lor, indiferent dacă sunt ale altor popoare.

Lenea este şi ea prin preajmă şi ne dă târcoale. Puţin mai multă iniţiativă din partea noastră ne ajută să trecem cu bine peste ea.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu