sâmbătă, 16 septembrie 2017

16.09.2017


"Viaţa este frumoasă!" chiar şi atunci când lucrurile ni se par insurmontabile şi nu găsim soluţii.

Această mantră, dacă am repeta-o zilnic, am ajunge să credem în ea şi să ne raportăm la viaţă diferit decât am făcut până acum.

Este o zi care ne aduce vindecare, dar în primul rând la nivelul propriilor concepţii şi credinţe. Pentru că acestea sunt cele după care ne direcţionăm în viaţă şi , dacă la un moment-dat lucrurile merg în direcţia opusă faţă de cum eram noi obișnuiți este din cauză că, de fapt, credinţele noastre nu mai sunt în ton cu mersul lucrurilor şi că deja sunt expirate şi atunci vom trena în acea stare până când, încet-încet, înțelegem că, de fapt, noi avem de schimbat credinţele noastre interioare pentru a putea să ne continuăm drumul nostru în viaţă. 

Să vedem obstacolele ca opriri la spălătoria auto, unde este nevoie să dăm jos praful de pe maşină pentru că s-a depus prea mult. Aşa şi noi, avem de dat jos credinţele vechi şi care nu-şi mai au locul în lumea actuală, pentru către timp s-au schimbat "încuietorile" şi noi încă folosim "cheile" cele vechi.

Schimbând credinţele de la nivelul Sinelui, îl eliberăm şi astfel îi dăm voie să se racordeze la lumea în care trăim.

Ne simţim inspiraţi astăzi, plini de energie şi dornici să schimbăm ceva, iar acel ceva suntem chiar NOI. Universul vine şi ne sprijină pe deplin, trimiţându-ne tot felul de intuiţii sau scoţându-ne în cale persoane, cărţi, ziare, e-mail-uri, site-uri etc. şi care ne aduc acea informaţie care să completeze puzzle-ul nostru şi să producă declicul de care aveam nevoie pentru a ne schimba.

Să dăm voie creativităţii să se manifeste prin noi, arta fiind terenul nostru de manifestare astăzi, inclusiv arta culinară. 

Să fim atenţi la tentaţiile care ne dau târcoale, să fim cumpătaţi, să nu mâncăm sau să bem exagerat. Iar dacă avem nervi, în loc să fumăm câteva pachete de ţigări, mai bine ieşim afară şi dăm câteva ture de bloc, casă, fiecare ce are 😀.

Să avem spor la învăţat cum să fim fericiţi!

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu