marți, 12 septembrie 2017

12.09.2017


Astăzi este despre creaţie sub toate formele sale. Pur şi simplu suntem chemaţi să creăm, să realizăm, să ieşim din starea de pasivitate şi să dăm viaţă.

Fie că vorbim de conceperea unui copil sau despre o operă de artă sau despre o carte, Universul ne cheamă astăzi să fim creatori la nivelul acestei planete. 

Învăţând să fim creatori aici, înţelegem ce înseamnă a crea şi putem ajunge, în viitor, să ne manifestăm rolul de creator în alte părţi ale Universului, la o scală mult mai mare. Dar cum totul porneşte de la mic la mare şi nouă ni se cere să ne demonstrăm creativitatea şi puterea de creaţie, mai întâi la nivel mai mic, pentru ca, pe măsură ce ne însuşim această cunoaştere să experimentăm dimensiuni mult mai înalte.

Energia roşului din centru vine şi se combină cu potenţialul creator de pe nivelul doi, reprezentat de culoare bleu (sau gri, depinde cum se vede pe ecran) şi formează această capacitate de creaţie pe care o avem şi pe care Universul ne-a dăruit-o pentru a ne experimenta rolul de creator. ea se manifestă diferit de la un spirit la altul şi ne defineşte pe fiecare în mod individual.

Să ne lăsăm ghidaţi de această energie şi să realizăm acele lucruri pe care simţim că le avem de făcut. Nu este neapărat nevoie să le şi finalizăm astăzi, dar este o zi foarte bună pentru a începe, pentru a demara, fiind sprijinită de o energie puternică.

Avem deschidere către artă astăzi, indiferent că vorbim despre o operă de artă sau despre lucruri făcute cu fantezie. 

Scrisul vine şi el să-şi ceară dreptul la manifestare, aşa că astăzi avem inspiraţie şi ar fi bine să nu o ratăm. Avem la dispoziţie o multitudine de mijloace prin care ne putem aşeza gândurile şi impresiile.

Să fim atenţi la lenea care ne îmbie, dar şi la modul în care ne raportăm la bani. Dacă nu am învăţat încă să-i iubim, acest lucru se va vedea în modul în care îi cheltuim.

De asemenea, să fim atenţi la ceea ce gândim astăzi şi să ne obiectivăm cu privire la aceste gânduri.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu