luni, 11 septembrie 2017

11.09.2017


Comunicarea este bine aspectată astăzi şi ne dă curajul să spunem ceea ce avem de spus, să nu mai amânăm.

Fie că este vorba despre informaţii pe care le ţineam de prea mult timp la noi, fie că este vorba despre decizii pe care le-am luat de mult, cumva astăzi alegem să trecem peste toate fricile noastre interioare şi să le comunicăm celorlalţi ceea ce vroiam de mult, dar am tot amânat. 

Nu este nevoie să batem cu pumnul în masă sau să strigăm mai tare decât ceilalţi, important este ca informaţia pe care o dăm să fie clară şi să arate că faptul că ne-o asumăm în totalitate, iar în acel moment s-ar putea să-i punem în încurcătură pe ceilalţi pentru că îşi dau seama că noi spunem adevărul şi că este momentul să fim ascultaţi.

Iubirea ne însoţeşte astăzi şi ne ajută, dacă reuşim să trecem peste tentaţia enervării, să rămânem calmi şi cu inima deschisă şi să transmitem informaţia astfel încât să fie recepţionată la adevăratat sa valoare. Să fim atenţi, în schimb, la iubirea de Sine, la ceea ce nu spunem ca să nu "rănim" pe ceilalţi, ceea ce ne poate aduce, în final, multe dezavantaje pentru că este posibil ca lucrurile să se întoarcă împotriva noastră şi să fim acuzaţi că am ştiut şi am tăinuit informaţia.

Mişcarea este un alt punct forte al zilei, sprijinindu-ne în ceea ce ce dorim să întreprindem, dându-ne forţă şi iniţiativă.

Afacerile sunt şi ele prezente astăzi, mai ales că le putem discuta cu succes, dar putem să şi batem palma dacă suntem atenţi şi depăşim cu binele obstacolele apărute şi evităm manipularea.

Având în vedere că este începutul anului şcolar şi că se vor ţine discursuri, aş recomanda mai mult adevăr şi mai puţină exaltare mincinoasă. Doar aşa ne putem respecta reciproc.

Să fim atenţi la zona digestivă şi la abuzurile pe care suntem tentaţi să le facem!


P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu