duminică, 10 septembrie 2017

10.09.2017


Să folosim rugăciunea astăzi pentru a ieşi din zonele de vibraţie mai joasă, din zonele în care vedem viaţa noastră într-o manieră pesimistă şi fără un viitor concret.

Să ne ridicăm, cu ajutorul rugăciunii, deasupra acestor gânduri care ne tulbură mintea şi sufletul. 

Într-un fel, este bine că apar deoarece aşa putem vedea şi noi ce anume mai avem de rezolvat la nivel de Sine, pentru că toate aceste gânduri care ne dau târcoale exprimă acele lucruri pe care noi, în subconştientul nostru nu le-am rezolvat, exprimă toate fricile pe care le avem şi are ne îndepărtează de la adevărata misiune a noastră, care, în niciun caz nu se bazează pe frică.

Sufletul nostru este pus la zid astăzi, aşa că acesta este locul de la care pornim ofensiva. Cu un suflet curat avem energia necesară să mergem mai departe şi să trecem peste tot ceea ce blochează. Cu sufletul curat aducem pace în interiorul nostru şi ne dăm voie să ne bucurăm de viaţă. Atunci când sufletul este curat, privim lucrurile dintr-o manieră optimistă şi cu speranţă, atragem lucrurile necesare pentru evoluţia noastră şi reuşim să auzim mult mai bine ghidarea Universului.

Astăzi, avem putere pe cuvânt, aşa că putem folosi afirmaţii pozitive pentru a ne linişti şi pentru a contracara gândurile negative. De asemenea, reuşim astfel să îmblânzim şi roşul de astăzi, să-i transmutăm agresivitatea şi să o folosim ca vitalitate pentru tot ceea ce ne-am propus să facem.

Să fim atenţi ce facem astăzi, iar dacă este posibil să rămânem cât mai liniştiţi, să nu ne aventurăm în tot felul de activităţi. De practicat sporturi extreme, nici nu poate fi vorba.

P.S. Dacă eşti interesat de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu