vineri, 1 septembrie 2017

1.09.2017


Suntem la începutul unei noi luni de provocări şi daruri, cea de a noua lună care, teoretic, ar trebui să vină cu mult mov, cu multă spiritualitate, dar este nevoie să demonstrăm că suntem capabili să ne ocupăm de spiritualitate, că ne dorim să ne schimbăm şi să evoluăm şi, pentru acest lucru, Universul ne va testa să vadă dacă ceea ce noi ne dorim este doar un moft de moment sau este un drum pe care suntem dispuşi să pornim, chiar dacă nu va fi unul uşor.

Pentru că spiritualitatea este, pe cât de tentantă, pe atât de răscolitoare, de transformatoare şi nu întotdeauna suntem convinşi că dorim să beneficiam de această transformare. Nu întotdeauna suntem convinşi că vrem să vedem realitatea şi să luăm pastila roşie 😎 pentru a ne trezi.

Însă astăzi este o astfel de zi, în care să alegem acest drum, bineînţeles dacă dorim, să ne alegem ca partener de drum Universul şi ghidarea Sa. Ar fi o greşeală să ne străduim să ne imaginăm rezultatele de pe acum pentru că ar fi ca şi cum am sta la baza muntelui şi ne-am strădui ca de aici de jos, să "ghicim" ce este acolo sus şi prin ce experienţe vom trece pentru a ajunge acolo, fără să fi făcut măcar un pas. Aşa că dacă vrem să ştim cum este un drum, cel mai simplu este să pornim pe el.

Dacă am învăţat ceva din configuraţia zilei de ieri, este un bun moment ca să începem să aplicăm de astăzi, chiar dacă este vineri. Eu, oricum, nu mai cred de mult timp în lucrurile care încep de luni şi care, până la sfârşitul săptămânii, au fost deja uitate.😀

Aşa că astăzi este o zi foarte bună pentru a ne demara proiectele, asta dacă nu am făcut-o deja de ieri, pentru a ne lua un angajament în privinţa următoarelor treizeci de zile şi de care este bine să ne ţinem pentru că îl facem, în primul rând, pentru noi înșine, pentru evoluţia noastră.

Şi dacă ieri, am trecut printr-un proces de auto-analiză în privinţa modului în care muncim şi ne gestionăm timpul, astăzi este un bun prilej pentru a ne pune în aplicare hotărârile luate, a le vedea la lucru, dar mai ales a ne observa pe noi înşine cât de serioşi suntem în respectarea lor.

Este totodată, un prilej pentru a ne testa iubirea de Sine, pentru a vedea cât de mult suntem capabili să ne schimbăm şi să ne acordăm mai mult timp, cât de mult dorim să renunţăm la tiparele pe care le-am creat şi care, acum, ne conduc în fiecare zi. 

Suntem foarte creativi astăzi şi acest lucru se vede în tot ceea ce facem, pentru că venim cu idei noi şi vrem să aducem un plus de frumos şi armonie. Poate reuşim să ne găsim timp pentru momentul nostru de creaţie, eventual chiar în mijlocul naturii.

Pustnicul din noi s-ar putea manifesta astăzi, cerându-şi dreptul la libertate, la o perioadă de evadare pentru a se regăsi pe el însuşi şi a se armoniza cu transformările prin care trecem.

Rezistenţa noastră la efort este mult mai mare astăzi, iar puţină mişcare fizică nu ne-ar strica. Avem chef să facem diverse activităţi care ne solicită forţa fizică şi simţim cum tonusul nostru creşte. Este posibil să ne apuce cheful de curățenie, de făcut ordine, de mutat mobila prin casă.

Energia sexuală se cere şi ea rezolvată într-un fel, luna aceasta scoţând la suprafaţă, din vieţile noastre trecute, tipare, mai mult sau mai puţin plăcute în privinţa modului în care privim şi manifestăm sexualitatea. Aşa că este posibil să ne trezim peste noapte că ştim diverse tehnici, cu toate că nu am citit nicăieri despre ele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu