vineri, 7 iulie 2017

7.07.2017

Mentalul nostru este cel care iese astăzi în faţă şi o face în modul cel vizibil posibil, pentru că una dintre caracteristicile mentalului este aceea că îi place să iasă în faţă, să fie văzut, admirat, chiar ridicat în slăvi. 😀

Mentalului îi place să-şi etaleze cunoştinţele şi îi place să fie în centrul atenţiei, să capteze toată atenţia. El se încarcă astfel din admiraţia pe care o primeşte, numai că, de fapt, orgoliul său este cel care trăieşte din această energie şi care caută mereu să o multiplice, să o genereze din cât mai multe locuri.

De aceea avem nevoie să ne obiectivăm mentalul, să-l educăm să rămână la funcţia sa de bază, aceea de a învăţa şi de a gândi, de a genera idei, soluţii etc. Încredințarea vieţii noastre exclusiv mentalului este ca şi cum am mânca numai pâine, neluând în calcul şi alte alimente. 

Numai că Universul preferă echilibrul, de aceea, în mandale, mentalul are în vecinătatea sa energia vindecătoare, tocmai pentru a-l ajuta să se debaraseze de toate acele elemente care nu-l caracterizează, pentru a-l ajuta să rămână în rolul său.

Stăteam de multe ori şi mă întrebam de ce oare oamenii nu-şi folosesc darul creativităţii pe care îl au în mandală? Creativitatea din mandală, respectiv combinaţia roz-portocaliu, ar ajuta foarte mult mentalul să se educe, să se echilibreze, să se conecteze mai bine la intuiţie şi să comunice mai uşor cu Universul. Creativitatea înseamnă că portocaliul, reprezentat de cifra 8, ajută mentalul, reprezentat de cifra 7, să iasă din zona de individualitate, de egoism şi să dea şi celorlalţi. Numai că, de multe ori, aceasta nu este şi dorinţa mentalului, pentru că nu întotdeauna el este pregătit să dea şi celorlalţi şi să-i ajute pe ceilalţi. Nu mai vorbim de faptul că, de multe ori, pentru el, Universul este ceva abstract.

Aşa că, astăzi, vă invit la creativitate, la intuiţie, la învăţat lucruri noi şi frumoase, toate puse în slujba dezvoltării spirituale. Potenţialul creativ al zilei este unul mare, dar cum spuneam, este doar potenţial. Cât de mult îl materializăm sau nu, depinde de noi.

Să fim atenţi astăzi la a nu critica religia noastră sau pe a altora. Mai degrabă, dacă a apărut un astfel de gând, să evităm să-l verbalizăm şi să vedem care este cauza lui pentru a merge pe fir şi a vedea unde este problema care are nevoie de vindecare.

Să fim, de asemenea, atenţi la tiparele mentale care se întorc, pentru că, de fapt, ele se cer rezolvate, vindecate.

Atenţie şi la stările de nervozitate! Să le înlocuim cu calm şi cu o stare de iubire.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu