luni, 3 iulie 2017

3.07.2017

Astăzi primim manualul cu instrucţiuni pentru luna aceasta, prin care Universul ne învaţă cum putem obţine maximul din ceea ce luna iulie are de oferit.

Să fim, aşadar, atenţi la ceea ce intuiţia noastră ne transmite şi să ne notăm totul pentru a nu uita mai târziu.

Avem în faţă o lună plină de spiritualitate, de mesaje care se vor descoperite în fiecare zi. De aceea ziua de astăzi vine ca un punct de plecare al hărţii pline de "comori" pe care o reprezintă luna aceasta, comori care se vor lăsa descoperite pe parcursul acestei luni. 

Este bine să ne găsim momentul nostru de meditaţie şi de contemplare astăzi şi să ne lăsăm în seama Universului să ne arate calea. Fiecare, dacă doreşte bineînţeles, va primi îndrumarea pentru a se dezvolta pe o anumită linie luna această. 

O dată acceptată calea şi eliminată trăncăneala gen "... dar de ce eu? ... pot eu oare să fac acest lucru? ... dar nu mă pricep ... " şi bla bla-urile pot continua, atunci şi numai atunci vom înţelege ceea ce avem de făcut, dar mai ales ceea ce Universul doreşte luna aceasta de la noi.

Să nu avem pretenţia să ni arate totul cu punct şi cu virgulă, pentru că totul este la nivel de potenţial, iar fiecare alege cât de mult se implică şi cât de mult cedează controlul în favoarea Universului. 

Astăzi, primim din nou provocări în privinţa iubirii de Sine. Suntem iară puşi în situaţii în care să ne arate cât de mult ne respectăm pe noi înşine, cât de mult renunţăm la noi în favoare celorlalţi, totul pentru "fericirea lor". Din păcate scuza aceasta nu prea mai ţine şi s-ar putea ca Universul să ne scuture puţin în această privinţă pentru că ceea ce noi facem, de fapt, este un dezechilibru şi, în plus, nici nu ne asumăm acest dezechilibru şi dăm vina pe ceilalţi. 

Una este să ajutăm pe cineva şi alta este să ne lipim de cineva şi să să facem totul pentru acea persoană, doar doar găsim scuze să nu facem ceea ce avem noi de făcut.

Aşa că astăzi, dacă ni se cere de către ceilalţi să-i lăsăm în pace, să nu-i mai sufocăm cu prezenţa noastră, să o facem şi să ne analizăm puţin înainte de a începe să ne supărăm şi de a protesta. 

Totodată, astăzi, comunicăm foarte bine şi, prin conexiune cu Universul, aducem informaţii noi, pe care nu le aveam neapărat în plan să le spunem. Să ne lăsăm ghidaţi aşadar ghidaţi de intuiţie, pentru că astăzi avem rol de mesageri.

În privinţa energie sexuale, tehnicile de Tantra sunt foarte bune pentru transmutare astăzi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu