luni, 24 iulie 2017

24.07.2017


Dacă ieri am scos la suprafaţă aspecte ale noastre din vieţile de pustnici, astăzi ne aduce energia vindecătoare care ne ajută să vindecăm ceea ce vine de mult, din trecut şi care, acum, constituie un obstacol în evoluția noastră.

Este pur şi simplu timpul să aruncăm peste bord tot acest balast al trecutului, de care nu am vrut sau nu am reuşit să ne debarasăm.

Avem multe neiertări legate atât de propria persoană cât şi de altele, pe care le ţinem astfel legate de noi. Nici noi nu înţelegem câteodată ce caută anumite persoane în preajma noastră, însă răspunsul nu îl putem găsi aici, în viaţa aceasta. Dacă însă ne analizăm mai profund vom putea observa că sentimentele noastre la adresa acestor persoane nu sunt unele de iubire, chiar dacă acele persoane nu ne-au făcut nimic.

Numai că, aşa cum noi ne întrebăm ce caută ele în viaţa noastră, aceeaşi întrebare şi-o adresează şi ele. Astăzi, prin energia vindecătoare a zilei, le putem ierta pentru tot ceea ce ne-au greşit şi le putem elibera de noi, lucru care se şi poate vedea în următoarele săptămâni. Este nevoie să înţelegem că ceea ce a fost atunci a rămas în trecut, iar prin reamintirea acelor situaţii nu facem decât să aducem acel tipar energetic aici, în prezent, iar acest lucru nu face bine nimănui. Nu-i putem elibera pe ceilalţi decât iertându-i şi astfel reuşim să ne dăm voie şi nouă să trăim liberi.

Este momentul să ne cerem iertare pentru toate vorbele urâte pe care le-am rostit, pentru cuvintele cu care i-am rănit pe ceilalţi şi chiar pentru blestemele cu care i-am înlănţuit. Numai aşa vom ieşi din acest cerc energetic.

Să ne lăsăm intuiția liberă astăzi pentru că numai aşa putem accesa acele informaţii care ne pot ajuta să ne vindecăm. Să ne observăm mai bine mentalul şi modul în care îl folosim, mai bine spus modul prin care dorim să controlăm totul, inclusiv informaţii pe care Universul ni le trimite. Nu ne-ar strica dacă astăzi ne-am lăsa ghidaţi de ceea ce ne vine din exterior, fără a-i găsi neapărat o explicaţie logică.

De asemenea, să ne găsim momentul nostru de exprimare artistică şi să lăsăm energia vindecătoare să se manifeste prin noi, să ne ghideze să creăm arta care să aducă vindecare atât nouă cât şi celorlalți.

Şi, pentru că galbenul înseamnă mişcare, muncă, trecere peste comoditate, să folosim energia vindecătoare pentru a elimina tiparele de comoditate şi pentru a începe să ne organizăm timpul, munca şi viaţa, dar să ne propunem să menţinem această organizare cel puţin 120 de zile pentru a se forma ca un nou tipar.

Bucătăria ne poate face şi ea cu ochiul astăzi, aşa că ar fi bine să nu o neglijăm. Să ne dăm voie să ne manifestăm creativitatea şi acolo.

Iar dacă vom face toate acestea, cu siguranţă nu vom avea timp să-i plictisim pe ceilalţi cu vorbăria noastră. 😀

Fie ca vindecarea să astăzi să fie cât mai consistentă şi chiar dacă nu o conştientizăm pe deplin să fim convinşi că, dacă îi dăm voie, se va realiza.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu