sâmbătă, 22 iulie 2017

22.07.2017


Zilele trecute au venit cu tot felul de conştientizări şi ne-au pregătit, într-un fel, pentru o zi ca cea de astăzi. 

Pentru că astăzi Universul este alături de noi. Nu că nu ar fi în fiecare zi, însă astăzi este prezent mult mai direct. Aşa că să fim atenţi la toate mesajele pe care le primim, dar nu numai să le ascultăm, ci şi să le aplicăm, pentru că, de multe ori, problema o avem în a le aplica, a porni către realizarea acelor lucruri pe care le-am primit ca şi informaţie.

De fapt noi primim deja acel lucru, numai că este în stadiul de potenţial, misiunea noastră fiind aceea de a-l transfera din energetic în material, de a-i da formă efectiv.

Este sâmbătă, aşa că nu mai avem, scuza că suntem la serviciu, deci ne putem găsi, dacă dorim bineînţeles, timp pentru a medita, pentru a primi informaţiile care ne sunt adresate. Este posibil ca unele dintre ele să le conştientizăm în următoarele zile sau chiar săptămâni, dar contextul este ca acum să le primim, pentru că ele oricum se vor aşeza în câmpurile noastre şi se vor adapta modului nostru de a fi, de a gândi, astfel încât să le putem recepţiona atunci când suntem pregătiţi pentru ele.

În privinţa comunicării, în ceea ce priveşte comunicarea verbală astăzi este posibil să resimţim anumite obstacole, dar cu puţină atenţie şi conectare la Divinitate le putem depăşi.

În privinţa comunicării scrise, astăzi suntem ghidaţi să devenim un canal prin care să se transmită informaţia, aşa că ar fi bine să avem mereu lângă noi ceva de notat că nu se ştie când apare ideea. 😀

Energia sexuală ne poate da unele bătăi de cap astăzi, dar se poate rezolva, fie cu un partener, fie prin tehnici de Tantra. Ideea este să nu o lăsăm să se acumuleze prea mult şi să ne ţină ocupaţi cu tot felul de dorinţe trupeşti, ratând astfel comunicarea cu Universul.

Să fim atenţi aşadar la misiunile pe care le primim şi care, chiar dacă ni se par nesemnificative la prima vedere, să nu uităm că Universul nu lasă nimic la voia întâmplării şi oricând din ceva mic poate ieşi ceva mare. Important este să credem în înţelepciunea şi ghidarea Sa.

O sâmbătă liniştită, cu conştientizări, vă doresc!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu