joi, 20 iulie 2017

20.07.2017


Energia creatoare este în prim-planul zilei de astăzi. O zi în care dăm viaţă şi ajutăm la crearea vieţii, o zi cu multă energie, pentru că sămânţa, pentru a începe să germineze are nevoie de o cantitate mare de energie. Totodată, energia este una mai dură decât în alte zile.

De aceea este bine să folosim această energie în scopuri constructive şi mai puţin distructive, pentru că o astfel de energie, prin potenţialul său, ne poate duce în diferite zone, în funcţie de rezonanţa fiecăruia.

Avem, multă vitalitate astăzi, dar, în acelaşi timp, este bine  să ne păstrăm calmul, să rămânem centraţi în iubire, să nu luăm totul personal.

Este o zi foarte bună pentru demarat lucruri noi, pentru a începe diverse proiecte, mai ales că orice proiect are nevoie de multă energie pentru a putea demara. Aşa că să ne luăm pixul şi hârtia şi să ne facem planul, să nu-l mai ţinem la infinit în capul nostru, acolo unde nu va rodi niciodată, din păcate. Coborârea ideii pe hârtie este primul pas în realizarea proiectului nostru, este sămânţa pe care o plantăm. Însă, de mâine încolo ar fi de preferat ca hârtia respectivă să nu o punem într-o agendă şi să uităm de ea, pentru că aşa cum o sămânţă pusă în pământ are nevoie de apă şi nutrienţi pentru a putea rodi, aşa şi planul nostru are nevoie de acţiuni concrete pentru a se putea materializa.

De asemenea, astăzi, ar fi bine să urmărim atent ghidarea Universului pentru că ne îndrumă clar ce să facem cu această energie şi ne oferă soluţii prin care să o folosim în cel mai înalt scop pentru evoluţia noastră.

Şi dacă tot avem energia creatoare de partea noastră, astăzi ne putem ocupa de grădinărit, de plantat flori, de pus seminţe în pământ. 

Şi pentru că este Sfântul Ilie astăzi, o conectare cu Divinitatea, prin rugăciune, ar fi de preferat, ne-ar aduce mai mult calm şi ne-ar feri de intrarea în zonele cu o vibraţie mai scăzută. Am evita astfel şi potenţiale probleme la inimă.

Pentru cei care doresc să aibă copii, este o zi bună pentru a trece la treabă 😀.


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu