joi, 6 iulie 2017

06.07.2017

Superbă configuraţie ne aduce ziua de astăzi şi suntem abia la începutul lunii. Vom mai avea astfel de configuraţii pe parcursul următoarelor săptămâni.

Cum spuneam şi zilele trecute, spiritualitatea este foarte prezentă în mandalele lunii iulie şi vine să ne aducă noi provocări, să ne ajute să ne descoperim mai bine şi să ne punem în valoare talentele, vine să ne aducă curaj şi iniţiativă.

Astăzi, comunicăm cu iubire şi despre iubire, însă provocarea este în modul de comunicare, în ceea ce spunem, dar mai ales, cum spunem.

Este o zi în care ne reevaluăm modul în care comunicăm, facem un update al informaţiei pe care o transmitem, dar şi a modului în care o transmitem.

Universul este alături de noi şi, într-un fel, El este cel care ne "împinge" pentru a face acest pas. De ce? Pentru că lucrurile de schimbă, evoluează şi noi avem nevoie să ţinem pasul cu ele. Nevoile oamenilor de schimbă. La fel şi modul în care percep informaţia şi o folosesc. De aceea, astăzi putem începe să renunţăm la anumite tipare de comunicare, pentru că pur şi simplu nu-şi mai au rostul. Este un proces care poate începe astăzi şi poate dura câteva luni, iar la finalul său vom fi total schimbaţi.

Este posibil să ne hotărâm să facem un curs de vorbit în public sau pur şi simplu să ne asumăm acest rol de speaker şi, cu emoţiile de rigoare, să începem să comunicăm. Important este să dăm startul, dar mai ales să ne menţinem, să ne bucurăm de micile reuşite, dar mai ales să nu ne oprim crezând că acelea reprezintă finalul.

Pe de o parte, este un proces de vindecare, pentru că vindecăm toate inhibiţiile noastre, toate fricile, iar pe de altă parte este un proces de învăţare pentru că învăţăm să avem încredere în intuiţie, în ceea ce Universul ne transmite şi transmite prin noi. Învăţăm să devenim canale prin care Universul comunică cu ceilalţi.

Aşa că astăzi, indiferent de locul în care ne află, dacă avem ceva de transmis celorlalţi, să o facem, pentru Universul ştie de ce aduce acea informaţie prin noi, în acel moment şi în acel loc. Ar fi bine să lăsăm mentalul să-şi vadă de gândurile lui şi să nu-l amestecăm în mesajele pe care le primim pentru că nu le înţelege şi va face ce ştie mai bine în acest caz, anume la va bloca sau distorsiona. 

Atenţie la comoditate astăzi, pentru că din comoditate putem rata transmiterea anumitor informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu