vineri, 9 iunie 2017

9.06.2017

Astăzi, Mandala - calea către Sine împlineşte un an de când  a pornit la drum într-o călătorie de descoperire. Pe de o parte este descoperirea energiilor care stau în mandala fiecărei zile, iar pe de altă parte are în vedere descoperirea arhetipurilor care se regăsesc în mandala fiecărei persoane.

A fost un drum interesant, cu multe provocări, dar şi cu multe daruri. Dacă textul interpretării mandalei zilei vi se pare că s-a schimbat comparativ cu primele postări, să ştiţi că aşa este, pentru că fiecare interpretare de mandală a adus mai multă informaţie şi am învăţat de fiecare dată câte ceva nou.

Am învăţat să citim tiparele şi le-am descoperit ritmul în care apar. Am învăţat să trecem peste comoditate şi să postăm cât de des am putut mandala zilei. Am învăţat să manifestăm mai mult iubirea şi compasiunea, inclusiv faţă de noi înşine. Am învăţat să comunicăm mai bine şi să scriem şi mai bine. Am învăţat să aducem şi să recomandăm soluţii.

Dar mai presus de toate acestea, am învăţat să devenim un canal de comunicare a Universului cu toţi cei care au rezonat cu pagina şi cu interpretările noastre şi care şi-au găsit astfel răspunsuri la unele dintre întrebări.
Nu a fost uşor să lăsăm controlul şi să ne abandonăm în faţa Universului şi a mesajelor pe care ni le-a transmis. Să te aşezi la calculator să scrii mandala, să nu ai nicio idee şi dintr-o dată ideile încep să curgă, rezultând astfel o interpretare frumoasă, toate acesta au fost posibile numai din momentul în care am acceptat pe deplin faptul să Universul transmite, prin noi, informaţiile necesare.

A fost un an în care turcoazul din mandala zilei de 09.06.2016 s-a manifestat din plin pe tot parcursul anului, cuprinzând aici cursuri, conferinţe, apariţii TV. 
Începând de astăzi, până anul viitor, Mandala - calea către Sine se va orienta exclusiv pe dezvoltarea oamenilor, pe creşterea lor spirituală, spre a-i învăţa să manifeste iubirea în fiecare zi.
Nu avem target-uri cantitative de atins, pur şi simplu vom face ceea ce am făcut şi până acum, şi anume ne vom pune în continuare în slujba Universului şi planurilor Sale. Numai că Universul doreşte creşterea calitativă a informaţiei pe care o vom transmite.

Referitor la ziua de astăzi, avem atât de mult mov în mandala zilei încât nu vom putea ignora mesajele pe care Universul le are pentru noi. Indiferent cât de mult vom "fugi" de aceste mesaje, mai devreme sau mai târziu ele tot vor ajunge la noi, important este ca noi să fim suficient de deschişi pentru a le primi.

În niciun caz să ratăm momentul nostru de meditaţie, de comuniune totală cu Universul şi cu misiunea noastră.

Iubirea este şi ea la loc de cinste astăzi şi vine să completeze tabloul general, iar prin manifestarea ei reuşim să evităm zona roşie de la mijlocul mandalei.

În privinţa comunicării este favorizată comunicarea directă, verbală, cu condiţia să fie spus adevărul şi să nu se tăinuie nimic, pentru că oricum se va afla ulterior.

Mişcare fizică vine şi ea să ne ajute să trecem peste comoditate şi ne scoate din zona zilnică de confort, cu condiţia să o integrăm activităţilor de astăzi.



Un comentariu: