joi, 8 iunie 2017

8.06.2017

Aşa cum spuneam şi în interpretarea mandalei lunii, luna aceasta avem provocări în ceea ce priveşte exprimarea prin intermediul scrisului. De aceea Universul a îngăduit ca luna aceasta să aducă mai multe oportunităţi în a manifesta scrisul.

De ce şi provocări şi oportunităţi? Deoarece în primul rând avem de trecut pragul, apoi vom primi recompensa. Gustul victoriei este cu atât mai bun cu cât pragul de trecut este mai mare.

În privinţa pragului pe care îl avem de trecut, acesta are inevitabil legătură cu interiorul nostru, deci acolo avem de rezolvat problema. Putem să dăm vina pe lipsa inspiraţie, dar mai bine am traduce acest lucru ca lipsa dorinţei de a conecta la inteligenţa Universului pentru a a duce de acolo informaţia necesară. Putem, la fel de bine, să dăm vina pe lipsa timpului, dar dacă ne uităm pe programul uneia din zilele nostre normale vom vedea că am "împrăştiat" timpul pe te mai miri ce activităţi fără importanţă, fugind astfel de ceea ce aveam concret de făcut. Sau putem să dăm vina pe faptul că nimeni nu va citi ceea ce vom scrie noi, dar cum noi nu ştim cu exactitate ce se va întâmpla cu viaţa noastră în următoarea zi cum putem spune cu exactitate ce se va întâmpla cu ceea ce noi scriem?

Să nu uităm că J. K. Rowling, după ce a scris prima carte din seria Harry Potter a fost respinsă de 12 edituri înainte de a fi publicată.

Provocări vor exista întotdeauna şi, cum spuneam mai sus, ele sunt direct proporţionale cu rezistenţele noastre interioare, dar aceste provocări sunt menite să ne testeze determinarea nostră în a ne atinge scopul.

Aşa că oricare ar fi scuzele voastre în a nu scrie, mai gândiţi-vă! Întotdeauna există cel puţin o soluţie. Crearea unui blog durează maxim o oră, iar a unei pagini de Facebook, cam 30 de minute.

Să nu uităm că Universul îi ajută în primul rând pe cei ce se ajută singuri.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu