sâmbătă, 3 iunie 2017

3.06.2017


Tot ceea ce facem sau spunem astăzi are în centrul preocupărilor iubirea. O iubire care vin din interiorul nostru şi care se doreşte a fi manifestată. 

Pur şi simplu, astăzi simţim nevoia de o schimbare faţă de alte zile, dorim să manifestăm compasiunea, dorim să simţim că dăruim şi primim iubire, dorim să avem grijă de ceilalţi. 

De asemenea, simţim nevoia de a avem mai multă grijă şi de noi înşine, de a ne respecta, de a ne mai pune şi pe primul loc. Manifestarea iubirii de Sine ne ajută să ne înţelegem mult mai clar rolul în această lume, să dăm şi să primim iubire ca parte a evoluţiei noastre, într-un mod echilibrat. 

Este, totodată, o zi în care vorbim cu iubire şi despre iubire, în care putem ţine cursuri, conferinţe, în care transmitem cu drag cunoştinţe celorlalţi. Să fim atenţi la mesajele pe care Universul doreşte să ni le transmită astăzi în timp ce noi vorbim. Să ne lăsăm deschişi în faţa lor şi să le dăm mai departe, devenind astfel un canal prin care Universul se manifestă. Până la urmă abandonul în faţa Universului este o dovadă atât a iubirii pe care o avem faţă de Divinitate, cât şi a iubirii de sine, învățând astfel să renunţăm la control.

Tot astăzi ne putem ocupa de acţiuni care pot avea în vedere mediul înconjurător, eventual acţiuni de ecologizare, de curăţare, prin care să ne arătăm iubirea faţă de Mama-natură.

Să lăsăm comoditatea la o parte, iar noi să ne vedem de ceea ce avem de făcut. Să ne ascultăm intuiţia şi să transmitem informaţia pe care o avem de transmis. Nu degeaba suntem trimişi astăzi într-un loc sau altul. De asemenea, să ne menţinem în zona iubirii, cu toate că provocări vom avea să fim scoşi de acolo. Până la urmă şi manifestarea iubirii se învaţă şi se exersează 😀.


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu